Ben artık hayatım boyu çalışmak istemiyorum?

İyi akşamlar abilerim ablalarım ben 18 yaşında bir gencim, 15 yaşında iş hayatına girdim çalıştım o zamanlar berberlik yapıyordum şimdide bıraktım vs şu an sanayide çalışıyorum ve canımdan bezmeye şimdiden başladım, anlatmayı çok istemem ama psikolojik olarak sorunlarım ve kronik yorgunluğum var, ayağım düz taban diz eklem ağrıları falan, iş hayatımı çok fazla etkiliyo gözümü, kulağımı dört açsam bile ölü gibi durduğumu söylüyorlar hayattan bezdim artık psikolog ve antideprasan gibi ilaçlar işe yaramıyor ilaç reçetesi yazıyor bide sahte sahte konuşuyorlar sadece işten ayrılsam bu sefer ailem çok baskı yapıyor her gün 12 saat dişimi sıkıyorum ama yetti artık istediğim hayatı yaşamak istiyorum bak gezmek tozmaktan bahsetmiyorum sadece adam akıllı yaşayabilmek istiyorum arkadaş anneme babama ne kadar saygılı ve iyi davranmaya çalışsamdan içten içe küfür ediyorum onlara tek gecelik zevki için beni bu cehenneme yolladıkları için konuşmak bile istemiyorum artık yazıklar olsun beni bu hale getirenlere yorgunum dahada bişey demiyecem ne desem boş

Ben artık hayatım boyu çalışmak istemiyorum?