Depresyonda miyim neyim napicam?

Universiteye hazirlaniyorum 18 yasindayim. Son 1,5 aydir hic iyi degilim her sabah mide bulantisi vs uyaniyordum bazen kusuyordum azicik, deli gibi basim agriyordu erkek arkadasimla yazisirken bile midem bulaniyordu ve yemek yemeyi cok seven ve yiyen ben 3 gunde istahim kesildi 54 kiloydum su an 50 kiloyum 49 u bile gordum cok kisa zamanda bu kilo kaybim gerceklesti yemek yiyemiyordum bile cok aciydi su an cok sukur daha iyiyim tabii bunlar olunca doktora gittim beni once kulak burun bogaz a sonra nöroloji ye yonlendirdi k. b. b. Kulagimda bir sey olmadigini soyledi, nöroloji goz doktoruna yonlendirdi ve emar cekti kafami onun sonucunu bekliyorum. Gozlerimde de sorun yok cok sukur bu isin sagliksal tarafi acaba gercekten sagligim mi kotu yoksa psikolojim mi cok strest yapiyorum ve ondan ziyade bu aralar felsefiye calisirken dogal olarak hayati sorguluyordum ve olum korkusu basladi 2 haftadir kalbim carpiyor gibi oluyor sanki bi an olecekmis gibi ve su an da beyin kanamasi gibi hissediyorum cok hassasim annem cips yiyordu posetin sesi bile inanilmaz rahatsiz etti cok garip hissediyorum erkek arkadasimi seviyordum ama resmen son zamanlar kavga etsek de ayrilsak diye dusunuyorum bunlarin ardindan kil donmesi oldugunu gordum kalcamda yakinda onunda ameliyati var. Sadece ne yapmam gerektigini sordum olmek istemiyorum en azindan otuzuma kadar..

Depresyonda miyim neyim napicam?