eski erkek arkadasım ile 1 yıl çıktık. ben bitirdim neden bittigine girmicem ama kendim icin dogru olanı yaptıgımı biliyorum. Lakin gercekten iyi bir iliskiydi. adam da iyiydi. kotu birisi olmadıgı icin ayrılık zaten zordu. severek bitti o da hala beni seviyo ama ben mantıgımı kullanmak zorundayım. geri donemem ama
her neyse arkadaslar ask acısını bir nebze atlattım ben ama dayanamadıgım sey bir gun onun sevgilisi olucagı asık olacagını biliyorum. baska bir kadınla ''o isi'' yapacagı gercegi beni delirtiyo her seye okayim ama onun baskası hakkında boyle hislere sahip olacagını dusundukce baya kotu oluyorum kalbim kaldırmıyo baska kadını ''o sekilde'' guzel deneyimler yasayacagı falan dusununce cıldırıyorum. napıcam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapacak tabi seni mi bekleyecek umarım senden daha iyi bir kızla beraber mutlu olur yarı yolda bırakmaz senin gibi
ne oldugunu bilmiyorsunuz mantıklı olan bitirmekti kim olsa bitirirdi
O zaman mutlu olmasını dileyeceksin o da hakediyordur ömür boyu seni mi bekleyecek?
cok komiksiniz tanımadıgınız bir erkegi sırf terk edildi diye icsellestirip terk eden kadına nefret duyuyorsunuz. pardon da iliskide siz de mi vardınız? adamın yalan soyleme huyu vardı. huy olarak soyluyordu gerekli gereksiz
İyi biri diyen sen terk ettim diyen sen mutlu olunca cıldıracagım diyen sen ilişkinin ortasında olmama gerek yok sen ne diyorsan onu söylüyorum alışmışsınız herkesin sizi haklı görmesine poh pohpamasına bence
iyi birisi ama yalan huyu var kardesim severek ayrılmaktan baska ne yapabilirim ki
O zaman herkes kendi yoluna bakacak arkana bakma sende niye kendini üzüyorsun tekrar tekrar düşünüp geleceğini düşün
Skym senin içi iyi olanı ve mantığını. Aynısını bana yaşattı uzub ilişkimde. İt gibi pişman oldu hayatı darmadağın oldu. Bana tercih edip Elini attığı iş patladı. Bakalım senin sonun ne olacak
Kalkıp bitirip iyi güzel giden her şeyi mahvettikten sonra, sonrasını düşünemezsin
neden bittigini bilmiyorsunuz hakaretler gordum adıma kim olsa bırakırdı siz sadece erkek oldugunuz icin empati yapıp nefret duyuyosunuz
Bende hakaret de yoktu. Başımın üstünde gezdirirdim, senin cümlelerinle yaptığını yaptı. Bir kere bile sesimi dahi yükseltmemiştim
pardon da siz miydiniz iliskideki de bu kadar net konusuyorsunuz. burada sadece icsel bi onun baskası ile olmacagına dayanamama durumu soz konusu.
Kısacası skeni severler. Seveni sever. Dokunmaya kıyamadım ama ortada sebep yokken her şey güzel gidiyorken senin cümlelerinin aynısını ve bahane sunduğun şeyleri sunarak ayrıldı gitti. Mülayim efendi sadık erkeğe yer yok. Vicdansız kötü davranan erkeğe değer var kul köle olup reddedildikçe bağlanmak var
siz ona olan ofkenizi burada bana yoneltiyorsunuz, anlıyorum
Çünkü seninle aynı cümleleri kurdu bana. Birebir aynısını. Bir tane bile yanlışım olmadı yoktu. Senin sevgilinin olmuş olabilir ama benim yoktu. Sonuçta aynı cümleleri duydum dinledim
hic de bi kere her kadın aynı degil cok efendi birisiydi ama efendi diye onunla hayatımı geciremem cunku kotu seyleri de cok vardı? yalan soyleme alıskanlıgı vardı hem de buyuk yalanlar bir kere bile efendi diye sıkılmadım aksine onun gibi temiz iyi birisini bulamam diye endiselendim fakat yalancı birisiyle olmaz
Seni çözemedim. Kötüydü diyip sövüyorsun sonra övüyorsun
İlla ki yapar seviyorsan konuşmaya çalış Komple kaybedersen ileride çok pişman olursun
pişman olur muyum bilimiyorum yaa. aslında iyi birisi gercekten ama yalan soyleme huyu cok var durust degil. bazen dusunuyorum pisman olur muyum ama durust erkekler de var. sence?
seviyorum ama kalbimin sesini dinledim diye onunla sıkıcı ve yalanlı bi hayat yasamak istemiyorum
Bir insan sevdiğine neden yalan söyler ya yalan varsa boş ver derim Ama ilişki yaptığında da lütfen üzülme katlanmak zorundasın çünkü erkeklerin geneli böyle Bir daldan bir dala konma gibi alışkanlıkları var
Konuşalım
nası
Mesaj at istersen