Diğer Uyanmayanlar napıyosunuz nasılsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yakışıklım yine gelmemiş soruma 😪 Uyanmayanlar napıyosunuz nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. takılıyorum burada 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 547 cevap paylaştı. Odamda kedilerimle uzanıyorum, şükür iyiyim, sen nasılsın? 0 0 Yorumla
Cengizbaba5656 Takip Et Xper 1 Yaş: 47 1 yıl Ne yaoayim kafam güzel takiuom öyle sana yaziyorum 0 1 Yorumla Cengizbaba5656 6 ay Sen ne yapıyorsun bebeğim takiliyom sen Yorumla
Blu3Rag3 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Oyun oynuyorum sen ne yapıyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Şu ppyi değiştir ya Yorumla Blu3Rag3 1 yıl Neden Yorumla
Mr_yalnız34 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 530 cevap paylaştı. Iyi olmaya caliyom.. sıkılmacaya devam 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 647 cevap paylaştı. Hiç boş boş takılmaca 0 0 Yorumla
kasjdaskjdjsa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. Kahve yapıyorum. İçerim gibi az sonra işte 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uyumaya çalışıyorum sen ne yapıyorsun 0 0 Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. Muzik dinliyorum sen 0 0 Yorumla
yedigüzelkaranfil Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Yemek yiyorum, 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Bu saatte 😱 Yorumla yedigüzelkaranfil 1 yıl Acıktım Yorumla yedigüzelkaranfil 1 yıl Tüh ya, demek ki uyuyor abisinin gülü Yorumla Soran 1 yıl Yok gördüm onu görüş yazıyor Yorumla yedigüzelkaranfil 1 yıl E seninle niye ilgilenmiyor Yorumla Soran 1 yıl Gizli hayranıyım ben onun 😂 Yorumla yedigüzelkaranfil 1 yıl 😂😂😂 Yorumla yedigüzelkaranfil 1 yıl İyiymiş, benimde hayran olduğum biri vardı, acaba denk gelir miyim diye buralarda takılıyorum, yoksa buranın pek tadı kalmadı Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle site boka sardı Yorumla yedigüzelkaranfil 1 yıl Ne zamandır kullanıyorsun Yorumla Soran 1 yıl 6 yıl oldu çok aktif değilim ama sen? Yorumla yedigüzelkaranfil 1 yıl 5 yıldır kullanıyorum, iki senedir aktif değilim Yorumla
Çiçek_kız007 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kahve sigara şarkı 1 1 Yorumla mustafaram 1 yıl En güzeli ya Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 699 cevap paylaştı. İşte vakit öldürmece 0 0 Yorumla
neyazacambulamadım Takip Et Xper 7 Yaş: 25 1 yıl Diğer konusunda 317 cevap paylaştı. Oturuyorum sıkıldım sen 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 758 cevap paylaştı. Uzanıyorum uyku yok 0 0 Yorumla
Muratwar Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. Takılıyorum ya sen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
takılıyorum burada
Odamda kedilerimle uzanıyorum, şükür iyiyim, sen nasılsın?
Ne yaoayim kafam güzel takiuom öyle sana yaziyorum
Sen ne yapıyorsun bebeğim takiliyom sen
Oyun oynuyorum sen ne yapıyorsun
Şu ppyi değiştir ya
Neden
Iyi olmaya caliyom.. sıkılmacaya devam
Uzanıyorum sen ne yspıyo
Bir kahve içip yatacağım.
Hiç boş boş takılmaca
Kahve yapıyorum. İçerim gibi az sonra işte
Hayatımın en sıkıntılı dönemini atlatmaya calısıyorum
birtakım libidosal sorunlar
Uyumaya çalışıyorum sen ne yapıyorsun
İyilik, seni sormalı 🤗
Muzik dinliyorum sen
İyiyim sen nasılsın
Dürüst mü olalım
Yemek yiyorum,
Bu saatte 😱
Acıktım
Tüh ya, demek ki uyuyor abisinin gülü
Yok gördüm onu görüş yazıyor
E seninle niye ilgilenmiyor
Gizli hayranıyım ben onun 😂
😂😂😂
İyiymiş, benimde hayran olduğum biri vardı, acaba denk gelir miyim diye buralarda takılıyorum, yoksa buranın pek tadı kalmadı
Evet öyle site boka sardı
Ne zamandır kullanıyorsun
6 yıl oldu çok aktif değilim ama sen?
5 yıldır kullanıyorum, iki senedir aktif değilim
Kahve sigara şarkı
En güzeli ya
İşte vakit öldürmece
Boş boş takiliyorum
Yatakta kıvranmaca
Tembellik yapıyorum
Oturuyorum sıkıldım sen
Yorumları okumaya geldim dldködöd