Okumak ıstersenız diye?

bunu okuyan hıc kımseyı tanımıyorum (buyuk ihtimal yapay zeka hariç kimse görmeyecek) fakat baska anlatabılecegım kımsem yok su an. zaten buyuk ıhtımal KS'ye son gırısım olacak bu gece. bırtaneme sevgılıme de veda ettım onu ne kadar sevdıgımı soyledım kı bu dogru. su 18 senelık hayatımda cok fazla hatam oldu ama tek dogrum onu hayatıma almaktı sanırım. mışıl mışıl uyuyor şu an birtanem hic bi şeyden habersiz. maalesef anneme veda edemedim yıne bı adamın evınde bu gece ve aramalarıma cevap vermedi. olsun onu da seviyorum her seye ragmen. neyse. bunu okuyan kısı, benim yaptığım hatalara dusme insanlara gereğinden çok deger verme. sonunda sız üzülüyorsunuz. ayrıca ınsanlar ne dusunur dıyıp yapmak ıstedıklerınızden vazgecmeyın kac yaşında olursanız olun. keske bu dedıklerımı onceden kendım de anlayabılseydım ama bı yerden sonra anlamak yetmıyor. hepiniz kendinize cok cici bakın kım olursanız olun ne hatalar yapmıssanız yapın umarım hayatta cok ıyı yerlere gelirsiniz. herkese hayırlı geceler diliyorum.
Okumak ıstersenız diye?