Kaçıp saklanabileceğiniz ya da güç alabileceğiniz bir yolunuz var mı? Benim balkonum var 😍 müziğimi açıp gözlerimi kapatıp temiz havayı derinlemesine çekmek baya iyi geliyor 🙏🏻 Ee siz neler yaparsınız? (buzdolabının soğuğu balkonu hatırlatınca sorayım dedimm alakaya maydanoz djslsjsm)
İçiniz sıkıldığında napıyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Bugün kendimi bir hiç gibi hissettim. Sadece insanların işine yarayan bir eşya gibi. Oturup ağlamak istedim bir kaç saat. Ama vaktim bile yoktu. Ayağa kalkıp iş yapmaya devam ettim. Hayat herkese eşit davranmıyor. Herkese iyi gelmiyor. Her işi yolunda gidenler, çalıştım da emeğimin karşılığı diyor ya. Onların 20 katı kadar çalıştım. Lakin yinede Evet ben bir hiçim. Bana iyi gelen sadece yürümek... İyi akşamlar
Yürüyorum ben. Bacaklarım ağrıyana kadar yürürüm ki iç sıkıntım anca geçiyor. İçime attım mı kendimi tanıyamıyorum yoksa, fabrika ayarlarım sıfırlandı bu aralar 😌🤟🏼
ay evet ben de dinlerim sıkıldığımda (kimden dinlediğimi unuttum) ya da açar kendim okurum 🙏🏻 inandığım için mi bilmiyorum ama iyi geliyor bence ya... bende İnşirah'ı tavsiye edeyim bari 🙏🏻
1. gerçekten 7 sn için ses atmaya gerek var mıydı djdkdk neyse sesine sağlık 2. dün akşam sıkıntıdan değil sıcaktan balkondaydım, sıkıntımı öğle saatlerinde yollamıştım şüko 🙏🏻🙏🏻
En İyi Cevaplar