Güncellemeler
1 yıl
Ya söyle bir şey daha var bu akşam oturup konuşucam net bir şekilde çünkü ben yanı kendi acımdan evlilik Düşünuyorum başka bir şey varsa uğraşamam fantezi olsa amena da bıcakla olmaz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakın bı süre zarfı içerisinde evde ıslak kek yapmıştım o günde erkek arkadaşımı da çağırdım ailemde evde oturduk sohbet filan fıstan keklerı servis yapayım dedim onuda cağırdım yanıma mutfakta satula arıyordum ben. Kekleri çıkartmak için ama bulamadım, (sonrasında sacımdan tutup geriye doğru cektı ilk elinde ne olduğunu onlamadım ama bogazım acıdı ne yapıyorsun diye tepkı verınce geri cekıldı satırı gösterdi ve şakaydı dedı ) ne biçim şaka dedim sarılıp şaka diye tekrar edıyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kötü şakadır
Hala da sevgilisin yani? Valla biz hemcinslerimizi uyarmaktan yorulduk siz saçma insanlarla devam etmekten yorulmadınız
Yok yavrum zaman belirtmek istemedim de dün akşam oldu bu olay bu akşam oturup konuşucam ona göre yoluma bakıcam
Saniye bile düşünme
Yarın öbür gün kulağını kesip eline verir hiiğhahahahaha nasıl şaka ama der andaval...
O kadarada müsade etmekte benim canım olur demi yanı
Valla ayrılmak doğru bir karar olur. İçinde var ise kurtulmuş olursun, içinde yoksa bile ders almış olur nasıl davranması konusunda büyük bir iyilik yapmıs olursun...
Hıhım ayrılmak içimde yok seviyorum da eğer öyle gerekırse öyle olcak
Hakkında hayırlısı olsun, fakat zaten sevgililer birbirlerine fazla taviz verdikleri için daha da büyüyor sorunlar. Yaş doğru ise gerçekten patavatsızlıktan yapmıs olabilir elbette. Onu tanıyan kişi olarak gözlemleyip ona göre karar verirsin o zaman. Güzel bir konusma yapılmalı gibi...
Bu hareket sonrası ben olsam onu kapıma koymazdım bidaaa
şaka şaka sen görüşmeye devam et
askim sen devam et o adamla iliskiye hize denk gelmesin
yol yakınken dön bence
Saçmaymış
Psikopat mı bu