Liseyi bitirdim üni okicam 28 yaşındayım yeni okicam çocuğum olduğu için bir kızım var ondan dolayı daha yeni başlicam ama bence üniyi zihinsel engelilerde okuyabilir aha ben öyleyim bence mesela yinede okuyabiliyorum işte liseyide bitirdim
Güncellemeler
1 yıl
Herhangi bir raporum öyle birşeyim yok ama kendimi öyle görüyorum bir test falan yaptırmadım yani zeka testi
Zihinsel engelli olduğumu düşünüyorum nasıl anlarım?
Ama öyle görüyorum işte bu düşünceden kurtulamıyorum hem söyle diyor millet nasıl görürsen kendini öylesin diyorlar bence doğru demek ki ben zihinsel engelli olduğum için kendimi böyle görüyorum yoksa niye böyle hissedeyim kendimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
herkesin anladığı şeyleri anlamakta zorlanıyor musun
Yani anladığım şeyler olmuyor anlamadığımda olabiliyor öyle değil ya herkesin anladıgo şeyleri bende anlıyorum
iyi o zaman normalsin
Anladığım şeyler oluyor olacaktı 1. cumle yanlış çevirdi klavye
zihinsel engelli olduğunu nereden anlıyorsun
Anlıyorum işte öyle görüyorum kendimi bilmiyorum anlıyorum demek ki işte
bu durum insanın ateşi çıkıp hastalanmasına benzer
ateşinin kıçtığını kendine dokunarak bilemezsin
başkası dokunması gerekir
bu konuda öyle
başkası görmesi lazım
Ee kim görecek gidip zeka testi yaptıramam ben utanırım yaptıramam yani
Öyle olduğumu düşünüyorum ve eminim ama birinden daha öğrenmem lazım da işte gidip test de yaptıramam utanırım işte
konuşmak ister misin?
Nerden anladin
Öyle düşünüyorum bazen mantıksız konuşuyorum saçmalıyorjm bide utangacım
yani herhangi bir test vs yaptırmadım öyle bir şey olduğu söylenmedi ama ben kendimi öyle görüyorum
Alakası yok hiç boşuna öyle düşünme
Ama öyle görüyorum işte bu düşünceden kurtulamıyorum hem söyle diyor millet nasıl görürsen kendini öylesin diyorlar bence doğru demek ki ben zihinsel engelli olduğum için kendimi böyle görüyorum yoksa niye böyle hissedeyim kendimi
Sen pozitif düşün yinede
Pozitif düşünemiyorum 😟😟öyleyim bence