Diğer Yazık gençliğimize yazık, nasıl böyle erken yıprandık? Kaotikkedi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor "Böyle mi sona erecekti, böyle parça parça mı olacaktı, bu kadar yalan mı yaşandı her şey..."🎶 Yazık gençliğimize yazık, nasıl böyle erken yıprandık? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. acılardan tabi ki de 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dogrulari yalanlarla ziyan edenler utansın boşa geçmiş yıllara gülüp geçenler utansın geçmişi güzelleyenlerinde anasını skm buarada dipnot olsun 1 0 Yorumla
Tinkerbellll_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evet yalan ne kadar çabuk kabullenirsek o denli iyi 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 18,3b cevap paylaştı. Atilla kaya diyosun hee 1 7 Yorumla Kaotikkedi 1 yıl Orijinali atilla kayanın mıymışş? Ben Aşkın Nur Yengi'den dinleyicisi oldum. Yorumla Culdesac 1 yıl Bunu dinlemeden şarkının hakkını veremezsin.https://www.youtube.com/watch?v=xUplHOO5ac0 Yorumla Kaotikkedi 1 yıl Halen mükemmel bir parça. Ama Keşfettiğim versiyon bana daha çok hitap ediyor. Onu da dinlemeni tavsiye ederim Yorumla Culdesac 1 yıl Hemcins çekimi heralde. Yorumla Kaotikkedi 1 yıl Aksine müzik tarzıyla alakalı. Atilla kaya daha arabesk, Aşkın Nur Yengi ise dingin. Yorumla Culdesac 1 yıl Bizde hep damar, full damar. Yorumla Kaotikkedi 1 yıl Fark ettim 🫡 Yorumla
KaanRahul Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% 1 yıl Valla sürekli geziyorum ne yazıyoruz hahah 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 833 cevap paylaştı. Doğruya şaşırır hale geldik! 1 0 Yorumla
istanbluEser Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 518 cevap paylaştı. Değmeyen insanlara kalbimizi açtık. Yordular bee 1 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnanarak harcadık gençliği 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aşkın nur yengi 1 2 Yorumla Kaotikkedi 1 yıl Aa ah nasıl ya, soruda gizliydi oysa ki🤓 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl “O sorunun cevabı MEB müfredatında yoktu… Ben de şarkılarda aradım.” Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Yipranmayan yok zaten olay yipranip ayağa kalkmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
acılardan tabi ki de
Dogrulari yalanlarla ziyan edenler utansın boşa geçmiş yıllara gülüp geçenler utansın geçmişi güzelleyenlerinde anasını skm buarada dipnot olsun
Evet yalan ne kadar çabuk kabullenirsek o denli iyi
Atilla kaya diyosun hee
Orijinali atilla kayanın mıymışş? Ben Aşkın Nur Yengi'den dinleyicisi oldum.
Bunu dinlemeden şarkının hakkını veremezsin.
https://www.youtube.com/watch?v=xUplHOO5ac0
Halen mükemmel bir parça. Ama Keşfettiğim versiyon bana daha çok hitap ediyor. Onu da dinlemeni tavsiye ederim
Hemcins çekimi heralde.
Aksine müzik tarzıyla alakalı. Atilla kaya daha arabesk, Aşkın Nur Yengi ise dingin.
Bizde hep damar, full damar.
Fark ettim 🫡
Ekonomi, dinden uzaklaşma, rte,
Insanların hainliklerinden
Valla sürekli geziyorum ne yazıyoruz hahah
Doğruya şaşırır hale geldik!
Ağlayacaksan oynamayalım aşko cjssjc
Değmeyen insanlara kalbimizi açtık. Yordular bee
Niye ne oldu ki
İnanarak harcadık gençliği
Aşkın nur yengi
Aa ah nasıl ya, soruda gizliydi oysa ki🤓