Diğer Ya siz şaka mısınız ben geceye şarkı bırakır misiniz sorusuna cevap veriyorum her seferinde cevabımı kaldırıyorlar bilerek? Bacikonuz Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hatta dedim geçen cevabımı kaldırdılar diye soruyu soran kişide dedi ki ben kaldırmam ve yine kaldırdılar 😭😭 Güncellemeler1 yıl Gece gece tüm hevesim kaçtı ya ağlıycam 😭😭 Ya siz şaka mısınız ben geceye şarkı bırakır misiniz sorusuna cevap veriyorum her seferinde cevabımı kaldırıyorlar bilerek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,9b cevap paylaştı. ne yazmıştınız cevap olarak? 0 3 Yorumla Bacikonuz 1 yıl Bir şarkı koydum hatta bilerek de aynısını koydum yine kaldırdılar 😭😭 Bacikonuz 1 yıl https://youtu.be/hgbrdKHzcC8?si=I0bBJEtngnkGF604 u Barış_LonelyForever 1 yıl siteye yazabilirsiniz www.kizlarsoruyor.com/fenomen/kizlarsoruyor
xfhvx Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 324 cevap paylaştı. Şaka değiliz biz 0 30 Yorumla Bacikonuz 1 yıl Git gözüme gözükme. Sen misin benim cevabımı kaldıran ha Yorumla xfhvx 1 yıl Tamamdır bidaha kaldırmayacam lütfen kızma ağlarım bak Yorumla Bacikonuz 1 yıl Sen misin cidden. Kızarım sanane Yorumla xfhvx 1 yıl Bidaha yapmiyacam lütfen özür dilerim bak ağlıyorum korkudan 😭😭 Yorumla Bacikonuz 1 yıl Ağla benim tüm hevesimi sömürdün resmen hayata karşı dur kankamj salicam üstüne Yorumla xfhvx 1 yıl Tamam sen bana bı şarkı söyle sabaha kadar dinleyecek yeterki kızma Yorumla Bacikonuz 1 yıl Pışık söylemem artıkın kimseye şarkı git kendin dinle ne dinliyorsan Yorumla xfhvx 1 yıl Ne yapayım ben mi sana önereyim Yorumla Bacikonuz 1 yıl Hayır önerme sende ben oneremiyorsam kimse oneremez 😒 Yorumla xfhvx 1 yıl Niyeeee Yorumla xfhvx 1 yıl Kötü kalpli kız Yorumla Bacikonuz 1 yıl He aynen dur bekle kankamj üstüne salicam musallat olucak sana Yorumla xfhvx 1 yıl Tamam tamam özür dilerim salma kankanı lütfen Yorumla Bacikonuz 1 yıl Niye korktun mu daha salmadim ama salarim Yorumla xfhvx 1 yıl Sal gelsin bekliyem Yorumla Bacikonuz 1 yıl Abowww korkmuyor da yok salmiyorum Yorumla Bacikonuz 1 yıl Kankam belki müsait değildir Yorumla xfhvx 1 yıl O zaman ben gelirim Yorumla Bacikonuz 1 yıl Uzak dur 🤨 Yorumla xfhvx 1 yıl İsmin niye bacakomuz Yorumla Bacikonuz 1 yıl 😒 oyy bacak omuz ne alaka Yorumla xfhvx 1 yıl Erkeksin demii Yorumla Bacikonuz 1 yıl Ne alaka ya Yorumla xfhvx 1 yıl Bildiğin kız olmadığın AP açık ortada Yorumla Bacikonuz 1 yıl @omniman07 yaa kanka bak bana ne diyor 🤦 kız değilsin diyor Yorumla xfhvx 1 yıl Erkek sin Yorumla Bacikonuz 1 yıl Ya sabır ne alaka be Yorumla xfhvx 1 yıl Alakası var Yorumla Bacikonuz 1 yıl Aynen aynen Yorumla xfhvx 1 yıl Tamam sensin Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İti kopuğu mod yapıyorlar işte 0 0 Yorumla
Senart0080 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Bunlar şaka değil mallar 0 3 Yorumla Bacikonuz 1 yıl Ya cidden 😭 Yorumla Senart0080 1 yıl Hemde en önde giden mallar Yorumla Bacikonuz 1 yıl Öylelerdir sanırım 😭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ne yazmıştınız cevap olarak?
Bir şarkı koydum hatta bilerek de aynısını koydum yine kaldırdılar 😭😭
https://youtu.be/hgbrdKHzcC8?si=I0bBJEtngnkGF604
siteye yazabilirsiniz www.kizlarsoruyor.com/fenomen/kizlarsoruyor
Şaka değiliz biz
Git gözüme gözükme. Sen misin benim cevabımı kaldıran ha
Tamamdır bidaha kaldırmayacam lütfen kızma ağlarım bak
Sen misin cidden. Kızarım sanane
Bidaha yapmiyacam lütfen özür dilerim bak ağlıyorum korkudan 😭😭