Senin ismin: "Almithara"
img-3.onedio.com/.../54cec9db52dcfa9d0f5d922b.webp
Senin ismin: "Almithara"
Seni tanımlayan kelime "uyumlu". Negatif bir özellik gibi görünse de siz hassas ve düşünceli yapınızdan ve gerilimlerden hoşlanmayan yapınızdan dolayı bu yolu seçiyorsunuz. Bazen bu yumuşak başlı tavrın zarar görmene sebep oluyorsa da, bu değiştirebileceğin bir özellik değil. İyi bir konuşmacı, sadık ve güvenilir bir kişisin. Bu yüzdendir ki insanlar seninle çok sık sırrını paylaşıyor. Bu kadar kişinin sırrını taşımak seni yorsa da bundan şikayetçi olduğun söylenemez. Bütün bunların yanında çekiciliğinin son derece farkında olan birisin. Arkadaşlarına ve dostlarına karşı son derece sevecen bir tavrın var ve elindeki tüm kaynaklarını onlar için kullanmakta hiç ama hiç tereddüt etmiyorsun. Sen Orta Dünya'nın araları düzelten, orta yolu bulan, barışçı, uyumlu, sadık kişisisin.12 Yorumla- +1 yıl
Ivit bana da aynını dediler :D
En İyi Cevaplar
Senin ismin "Arielimnda"
Seni tanımlayan kelime "sakin". Senin sessiz, sakin ve gizemlerini kendine saklamak isteyen bir yapın var. Çok dışa dönük olmayan, kendi dünyanda kalmayı ve güvenliğini korumayı tercih eden birisin. Düzen ve sistem senin için yaşamın temel ihtiyaçlarının başında gelir. Yeniliklere açık gibi görünmene rağmen, eskiye bağlılığını da korumayı bilen, gelenekçi yapıda birisin. Belki en büyük olumsuz yönün, şekilci bir insan olman bu yüzdendir ki görsel çirkinliklere ve düzensizliklere karşı pek tahammüllü biri değilsin. Üzücü, acı veren olaylara karşı son derece hassas birisin. Bu tür olaylar karşısında son derece üzülmene rağmen bunları takip etmekten de kendilerini alamıyorsun. Sen sessizliğinin altında oldukça çekici ve etkileyici birisin. Kişisel görünüşüne ve bakımına da çok önem verdiğin söylenebilir. Sen Orta Dünya'nın Arwen'isin.12 Yorumla- +1 yıl
Tutturmuş mu :)
Senin ismin "Rhothomir"
"Seni tanımlayan kelime "tutarlı". Sen açık yürekli ve hayatında hiçbir şeyi saklamaya gerek duymayan bir yapıya sahipsin. Bu yüzdendir ki en büyük isteğin yalansız ve samimi ilişkiler kurmak. Ciddi, tutarlı ve attığı her adımı hesaplayan birisin, bunun sonucunda zaman zaman kurduğun ilişkilerde baskın olmayı arzuluyorsun. Ailene ve sevdiklerine karşı verici ve koruyucu bir rol üstlenmek senin için bir yük değil bir zevk. Güvenilir ve açık yaşam tarzın seni çekici kılan özelliklerinin başında geliyor. Radikal kararlar almaya ve yargılara varmaya yatkın bir yapın var. Son derece dayanıklısın ve yaşadığı her şeyi olduğu gibi kabul etmeye son derece müsaitsin. Bu sebepledir ki yaşadığın en ağır olayların altından bile kalkmasını biliyorsun. Seni öldürmeyen şey, seni güçlendiriyor."
Kim sallıyor ama çok iyi tutturuyor.10 Yorumla
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. aptıraman
12 Yorumla- +1 yıl
Çk gzl.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılArielimnda
Seni tanımlayan kelime "sakin". Senin sessiz, sakin ve gizemlerini kendine saklamak isteyen bir yapın var. Çok dışa dönük olmayan, kendi dünyanda kalmayı ve güvenliğini korumayı tercih eden birisin. Düzen ve sistem senin için yaşamın temel ihtiyaçlarının başında gelir. Yeniliklere açık gibi görünmene rağmen, eskiye bağlılığını da korumayı bilen, gelenekçi yapıda birisin. Belki en büyük olumsuz yönün, şekilci bir insan olman bu yüzdendir ki görsel çirkinliklere ve düzensizliklere karşı pek tahammüllü biri değilsin. Üzücü, acı veren olaylara karşı son derece hassas birisin. Bu tür olaylar karşısında son derece üzülmene rağmen bunları takip etmekten de kendilerini alamıyorsun. Sen sessizliğinin altında oldukça çekici ve etkileyici birisin. Kişisel görünüşüne ve bakımına da çok önem verdiğin söylenebilir. Sen Orta Dünya'nın Arwen'isin.12 Yorumla- +1 yıl
Doğru mu peki :D
- +1 yıl
yani :D
rhothomir
Seni tanımlayan kelime "tutarlı". Sen açık yürekli ve hayatında hiçbir şeyi saklamaya gerek duymayan bir yapıya sahipsin. Bu yüzdendir ki en büyük isteğin yalansız ve samimi ilişkiler kurmak. Ciddi, tutarlı ve attığı her adımı hesaplayan birisin, bunun sonucunda zaman zaman kurduğun ilişkilerde baskın olmayı arzuluyorsun. Ailene ve sevdiklerine karşı verici ve koruyucu bir rol üstlenmek senin için bir yük değil bir zevk. Güvenilir ve açık yaşam tarzın seni çekici kılan özelliklerinin başında geliyor. Radikal kararlar almaya ve yargılara varmaya yatkın bir yapın var. Son derece dayanıklısın ve yaşadığı her şeyi olduğu gibi kabul etmeye son derece müsaitsin. Bu sebepledir ki yaşadığın en ağır olayların altından bile kalkmasını biliyorsun. Seni öldürmeyen şey, seni güçlendiriyor.10 YorumlaRhothomir
Seni tanımlayan kelime "tutarlı". Sen açık yürekli ve hayatında hiçbir şeyi saklamaya gerek duymayan bir yapıya sahipsin. Bu yüzdendir ki en büyük isteğin yalansız ve samimi ilişkiler kurmak. Ciddi, tutarlı ve attığı her adımı hesaplayan birisin, bunun sonucunda zaman zaman kurduğun ilişkilerde baskın olmayı arzuluyorsun. Ailene ve sevdiklerine karşı verici ve koruyucu bir rol üstlenmek senin için bir yük değil bir zevk. Güvenilir ve açık yaşam tarzın seni çekici kılan özelliklerinin başında geliyor. Radikal kararlar almaya ve yargılara varmaya yatkın bir yapın var. Son derece dayanıklısın ve yaşadığı her şeyi olduğu gibi kabul etmeye son derece müsaitsin. Bu sebepledir ki yaşadığın en ağır olayların altından bile kalkmasını biliyorsun. Seni öldürmeyen şey, seni güçlendiriyor.
hea valla öyle10 Yorumla
+1 yılbenim ismim EDEA
Seni tanımlayan kelime "hassas". İnce, nazik, nazenin kelimeleri senin için söylenmiş olmalı. Gözünün kenarında daima bir damla yaş hazır olarak dolaşan birisin. Özellikle konu çocuklar ve yaşlılar olduğunda içindeki merhamet bedenine sığmıyor. Gönüllü olarak bir yerlerde çalışıyor olma ihtimalin çok yüksek ya da en azın dan kendi çapında zor durumdaki insanlar için bir şeyler yapıyor olman. Haliyle bu hassasiyet ve duygusallık senin ruhunda ezikler oluşturuyor. Kendine zaman ayırıp bu zayıf noktaları onarman lazım. Bunun yolu da kendine vakit ayırmaktan geçiyor. Yalancılıktan ve yapmacılıktan hiç hoşlanmayan, arkadaşlarına çok önem veren birisiniz. Sen Orta Dünya'nın merhameti, zordakilere el uzatanısın.10 YorumlaSenin ismin "Ecaeris"
Seni tanımlayan kelime "özgür". İstersen bana ukala mukala de / El üstünde tutulmazsam, hep el kalırım. / Prensesler gibiydim ben baba evinde, / Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım... İşte sen busun, her şeye bir yere kadar eyvallah ama iş özgürlüğe geldi mi çok net ve kalın çizgilerin var. Sen kendini özgür olmakla tanımlayan birisin. Tutuculuğa ve gelenekçiliğe inatla karşı koyan, başkalarının senin hakkındaki düşünceleri zerrece kaale almayan, yenilikten, değişimden ve doğrulardan yana birisin. Kafana koyduğun bir işin senin elinden kurtulması pek olası değil, kendi ayakları üzerinde durmayı çok iyi başaran ancak biraz savurdan birisin.10 YorumlaSeni tanımlayan kelime "tutarlı". Sen açık yürekli ve hayatında hiçbir şeyi saklamaya gerek duymayan bir yapıya sahipsin. Bu yüzdendir ki en büyük isteğin yalansız ve samimi ilişkiler kurmak. Ciddi, tutarlı ve attığı her adımı hesaplayan birisin, bunun sonucunda zaman zaman kurduğun ilişkilerde baskın olmayı arzuluyorsun. Ailene ve sevdiklerine karşı verici ve koruyucu bir rol üstlenmek senin için bir yük değil bir zevk. Güvenilir ve açık yaşam tarzın seni çekici kılan özelliklerinin başında geliyor. Radikal kararlar almaya ve yargılara varmaya yatkın bir yapın var. Son derece dayanıklısın ve yaşadığı her şeyi olduğu gibi kabul etmeye son derece müsaitsin. Bu sebepledir ki yaşadığın en ağır olayların altından bile kalkmasını biliyorsun. Seni öldürmeyen şey, seni güçlendiriyor.
10 Yorumla
+1 yılSenin ismin "Moryggan"
Seni tanımlayan kelime "enerjik". Düğmesine basılınca şarkı söyleyip dans etmeye başlayan oyuncaklar gibisiniz. Enerjiniz öyle fazla ve bulaşıcı ki gittiğiniz bir ortamda insanların kös kös oturması mümkün değil. Enerji katalizörü gibisiniz, girdiğiniz ortamı hızlandırıyorsunuz. Bundan dolayıdır ki her arkadaş toplantısının baş davetlisi siz oluyorsunuz. Bunun seni yorduğunu ve bundan şikayetçi olduğunu söylemek mümkün değil. Çünkü sen enerjini zaten bundan alıyorsun. Çalışkan ve sorumluluk sahibi bir yapıya sahip olmakla birlikte, kontrolü ele almayı da çok seviyorsun. Enerjik ve çevreni motive edebilen biri olduğunu da eklemek gerek.10 YorumlaDiğer konusunda 465 cevap paylaştı. Senin ismin "Rhothomir"
Seni tanımlayan kelime "tutarlı". Sen açık yürekli ve hayatında hiçbir şeyi saklamaya gerek duymayan bir yapıya sahipsin. Bu yüzdendir ki en büyük isteğin yalansız ve samimi ilişkiler kurmak. Ciddi, tutarlı ve attığı her adımı hesaplayan birisin, bunun sonucunda zaman zaman kurduğun ilişkilerde baskın olmayı arzuluyorsun. Ailene ve sevdiklerine karşı verici ve koruyucu bir rol üstlenmek senin için bir yük değil bir zevk. Güvenilir ve açık yaşam tarzın seni çekici kılan özelliklerinin başında geliyor. Radikal kararlar almaya ve yargılara varmaya yatkın bir yapın var. Son derece dayanıklısın ve yaşadığı her şeyi olduğu gibi kabul etmeye son derece müsaitsin. Bu sebepledir ki yaşadığın en ağır olayların altından bile kalkmasını biliyorsun. Seni öldürmeyen şey, seni güçlendiriyor.
Bildiğin aynısı ya aynı ben şok oldum.10 Yorumla
+1 yılSenin ismin "Lysanthir"
img-3.onedio.com/.../54ceca8b52dcfa9d0f5d9247.webp
Seni tanımlayan kelime "lider. Senin liderlik ve öncülük özelliklerin son derece kuvvetli. Başlangıçlar yapmayı, atak davranmayı ve ilk olmayı seven bir yapın var. Çok çalışıyor, çok yoğun duygularla yaşıyor ve kendini yaptığın işlere tamamıyla vermenle tanınıyorsun. Aşırı uçlarda dolaşmayı seven ve yoğunlaşabilen bir yapıya sahipsin. Ortalama ile asla mutlu olamayan bu yüzden de kendini aşan işlerin altına dahi girmekten çekinmeyen bir karakterin var. Aşk hayatında da bu böyle, derin duyguları olan birisin. Sevdiğin insana zaman ayırmayı, özel olarak onunla ilgilenmeyi ve sevdiğini göstermeyi çok seven bir yapın var. Bundan dolayıdır ki senin bu derece değer vermene karşılık sevdiğin insanın hayatında da sen her zaman ön planda olmayı ve özel bir ilgi görmeyi istiyorsun.10 YorumlaSenin ismin "Aleesia"
Seni tanımlayan kelime "güvenilir". Sen güvenilir olarak tanınan birisin. Son derece duyarlı, duygusal, insanlara ve insan ilişkilerine önem veren bir yapıya sahipsin. Böyle olmana karşın mesleki alanda oldukça başarılı birisin, konu iş hayatına geldiğinde duygusallığını kenara bırakmasını iyi biliyorsun. Gerekenleri yaparak, seni amaçlarına ulaşmakta engelleyebilecek tüm unsurları ortadan kaldırmak için yoğun bir mücadele veriyorsun. Kültür ve sanata yatkın birisin bu nedenle özellikle bu konularla bağlantılı mesleklerde başarılı olman yüksek ihtimal. Özel yaşamında huzura ve sessizliğe ihtiyaç duyan biri olduğun için yoğun mücadeleler ve rekabet sana kolay zarar veriyor. Bütün bunların yanında aşka ve sevgiye son derece düşkün birisin. Sen Orta Dünya'nın aşk kadınısın.10 YorumlaDiğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Seni tanımlayan kelime "tutarlı". Sen açık yürekli ve hayatında hiçbir şeyi saklamaya gerek duymayan bir yapıya sahipsin. Bu yüzdendir ki en büyük isteğin yalansız ve samimi ilişkiler kurmak. Ciddi, tutarlı ve attığı her adımı hesaplayan birisin, bunun sonucunda zaman zaman kurduğun ilişkilerde baskın olmayı arzuluyorsun. Ailene ve sevdiklerine karşı verici ve koruyucu bir rol üstlenmek senin için bir yük değil bir zevk. Güvenilir ve açık yaşam tarzın seni çekici kılan özelliklerinin başında geliyor. Radikal kararlar almaya ve yargılara varmaya yatkın bir yapın var. Son derece dayanıklısın ve yaşadığı her şeyi olduğu gibi kabul etmeye son derece müsaitsin. Bu sebepledir ki yaşadığın en ağır olayların altından bile kalkmasını biliyorsun. Seni öldürmeyen şey, seni güçlendiriyor.
10 Yorumla- 14 Yorumla
- +1 yıl
Ne guzel cümleler :)
- +1 yıl
Profilinden de belli oluyo :)
+1 yılElf dilini severim Rhothomir, bir nevi kişilik testi yapıyorlar kendimi okudum :)
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bende de doğru söylemiş.
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen Orta Dünya'nın merhameti, zordakilere el uzatanısın.
sen edea sın11 Yorumla- +1 yıl
Yürü be
+1 yılRothilion
Sosyal ortamlarda rahat hareket edebilmene rağmen, ön planda olmayı ve göz önünde bulunmayı sevmiyorsun. Bu durum senin zaman zaman soğuk ve mesafeli bir insan olarak algılanmana yol açıyor. Sen Orta Dünya'nın savaşçısısın.10 Yorumla
+1 yılBattal Gazi çıktı lan? ben mi yanlış gittim acaba /:
11 Yorumla- +1 yıl
sen sapmışsın testten o zaman :/
- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yıl"Tarathiel" :D Seni tanımlayan kelime "esprili". Belki de Orta Dünya'nın en neşeli insanı sensin.
böyle diyor anket :D :D10 Yorumla Rhothomir nedir anasını satayım :D testte ned reyiz vardi duygulandim..
12 Yorumla- +1 yıl
Isimden çok anlamı çekiyo insanı.
- Diğer konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılRhothomir
çok saçma sapan ama çok seviyorum l*n yapmayı bunları ahah10 Yorumla
+1 yılArbelladon (guclu) tamda lord of the rings izlerken geldi oohhh ii oldu
10 YorumlaDiğer konusunda 478 cevap paylaştı. Arbelladon. ; güçlü kendinden emin güvenli ve girdiği her ortamda dikkat çeken birisin diyorlar
10 Yorumla
+1 yılBanada aynisi cikti. Cidden beni anlatiyo ✌✌
11 Yorumla- +1 yıl
Tuhaf ama gerçek :)
Diğer konusunda 597 cevap paylaştı. Saçma ama ''Flardryn'' çıktı :)
11 Yorumla- +1 yıl
Anlami güzeldir belki.
+1 yılBenimde almithara çıktı :)
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel :)
Ecaeris özgür :D profilimde elf uyumlu oldu :p
10 Yorumla
+1 yılEdea. Anlamıda güzelmiş.
10 Yorumla
+1 yılsen nasıl istersen oyle seslenebilrsim :)
10 YorumlaFlardrayn olum ayni ben la :D
10 YorumlaAleesia cikti harika isimmis l*n :D
10 YorumlaSenin ismin "Rhothomir"
10 YorumlaRhothomir çıktı , yürekli anlamına geliyormuş :)
10 Yorumla
+1 yılEdea ismim :) ve cok guzel tam bni anlatior :))
10 YorumlaAlmithara çıktı bende de
10 Yorumla
+1 yılEcaeris :)
12 Yorumla- +1 yıl
Guzelmiş :) değişik bir telafuzu var.
- +1 yıl
Anlamı da çok güzelmiş
+1 yılKiymetlimisss
11 Yorumla- +1 yıl
Aggdfsrggh
+1 yılFlardryn enteresaaannnn :;))
10 Yorumla
+1 yılSenin ismin "Rothilion" bu çıktı.
10 Yorumla
+1 yılBende de Almithara çıktı
10 YorumlaUrmicca
11 Yorumla- +1 yıl
Hayret farklı bişey çıktı.
Vay adasim benim
11 Yorumla- +1 yıl
Sen de ablamın adaşısın aynı zamanda :)
Diğer konusunda 326 cevap paylaştı. kamaşullah çıktı :D
11 Yorumla- +1 yıl
Çk gzlmş :s
Diğer konusunda 392 cevap paylaştı. Rhothomir.. tutmuş...
10 YorumlaRhothomir elf değil rus ismi mübarek :D
10 YorumlaRhothomir
saçma ama eğlenceli şeyler :D10 YorumlaSenin ismin "Rhothomir"
10 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. Senin ismin "Rhothomir"
10 YorumlaTarathiel buymuş adım
10 Yorumla
+1 yıl"Orndacil"
14 Yorumla- +1 yıl
Hayret
- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
Çoğunluk rhothomir falandı, değişik görünce şaşırdım.
- +1 yıl
hımm kısaca o türün özelliği ney
rothilion
10 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Arielimnda
10 YorumlaRothilion
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılRhothomir begenmedım bu adı
00 Yorumla Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. "Rhothomir"
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılRthormir falan dı :D
10 Yorumla - Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlfabe çıkacak sandım, çok saçma
00 Yorumla Ecaeris = özgür
10 Yorumla
+1 yılRothilion çıktım
10 YorumlaElfler top. Uruklar daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılElf dillerin neler söylüyor napalimozaman
00 Yorumlaorndacil ne omoh:/
10 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?