Arkadaşlar merhaba ben bursada yaşıyorum belediye seçimlerinden tam 1 yıl sonra hiçbir şey değişmedi neden böyle kentsel dönüşüm yok çevre temizliği yok kaldırım düzenlenmesi yok ulaşımda düzen yok metroda ilerleyiş yok yani hep aynı neden böyle?
Bende bilmiyorum.
Hepsi aynı.
Zaman gösterecek bunu.
Diğer yazınız.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
herkes anketi cevaplasın.
Arkadaşlar merhaba belediye seçimlerinden 1 yıl sonra neden dayla değişiklik yok detayımı okumadan yazmayın?
Tophaneyi restarasyon adı altında talan ettiler nerde o belediye başkanları yok ortada Altepe Doğanbey TOKİ ne alemde şehrin göbeğinde o yüksek yüksek binalar ve deprem eli kulağında sonrası şehir hastanesi dendi şehrin dışına ulaşım sorun ama timsah arenayi şehrin göbeğinde yaptılar tam tersi olması gerekirken önceleri bursa cesmelerinden şu içerdin ama içilmez ettiler BUSKİ olayı zaten ortada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Recep Tayyip Erdoğan' izin vermeden bunlar yapılmaz
Valla belediyecilikte AKP CHP den daha başarılı en azından bizim burada öyle
Hangi il sizin?
Balıkesir
Orası chp
Akp den CHP ye geçti
Başarılı mı balıkesir şimdiki hali?
Bence eskiden daha iyiydi, sokaklar vs daha temizdi
Eski belediye başkanları neler yaptı
hiçbir şey
Tophaneyi restarasyon adı altında talan ettiler nerde o belediye başkanları yok ortada Altepe Doğanbey TOKİ ne alemde şehrin göbeğinde o yüksek yüksek binalar ve deprem eli kulağında sonrası şehir hastanesi dendi şehrin dışına ulaşım sorun ama timsah arenayi şehrin göbeğinde yaptılar tam tersi olması gerekirken önceleri bursa cesmelerinden şu içerdin ama içilmez ettiler BUSKİ olayı zaten ortada
Bozbey kurtarsın artık bursayı son çare oydu bakalım nolcak
Yakında burayada el atarlar bir şey ederler ya da farklı olaylar dondururler emin ol
Yanlış partiye oy vermişsin.