Esim maddi acidan ihtiyaclarin seni ilgilendirir, beni bağlamaz diyor ve bunun normal olduğunu söylüyor. Kim haklı?

Atanamadim ve Şu an icin calismiyorum
Esim evin maddi geliri gideri bana aittir ama senin maddi ihtiyaçların beni bağlamaz diyor ve 5 kr verdiği yok. Ya da düzgünce market alışverişi felan yapmıyoruz. Kendisi gider evde ne eksik bilmeden kafasına göre kendi istediklerini alir. Yer içer. Evde dogru duzgunce yemek yapacak malzeme bile yok. Ya da kafasına göre alışverişe çıkar dolap onun kıyafetleriyle doldu. Yani maddi durumu da yok değil ama ben para istememe rağmen vermez. Geçen gün çok ihtiyacım oldu çünkü ped alicaktim cebinde 200 TL vardı söylemeden aldım söylesem vermiyor çünkü. Resmen evde kıyameti kopardı. Sana izin verdim mi de alıyorsun felan diye küçük düşürdü resmen. Daha diyorum ped aldım ihtiyacım vardı ne yapsaydım diyorum anlamıyor. Git çalış ne yapayım diye bagirdi cagirdi. Gerçekten bıktım. Is bulsam zaten calisicam. Bir erkek niye böyle davranır ya. Niye eşini zor durumda bırakır ki😔
Esim maddi acidan ihtiyaclarin seni ilgilendirir, beni bağlamaz diyor ve bunun normal olduğunu söylüyor. Kim haklı?