Bakara 102.//Elbette onlar, büyüyü satın alan kimselerin âhirette hiçbir nasibi olmadığını da çok iyi biliyorlardı. Karşılığında kendilerini sattıkları şey, ne kötüdür! Keşke bunu bilselerdi!
Sevdiğim adam başkasına nişanlıydı, dayanamadım, bir hocaya gittim ve büyü yaptırdım; sonunda nişanı attılar mutluyum bana döndüğü için ama vicdan azabı da çekiyorum iyi düşün ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bakara 102.//Elbette onlar, büyüyü satın alan kimselerin âhirette hiçbir nasibi olmadığını da çok iyi biliyorlardı. Karşılığında kendilerini sattıkları şey, ne kötüdür! Keşke bunu bilselerdi!
Keşke diğer yorumları da okusaydın öyle yazsaydın bunu.
Kendine büyü, sihir, tılsım yapmanda aynı şey
Keşke büyü değil vefk olduğunu da googlede araştırsaydın. Nelere iyi geldiğini felan.
Kardeşim Kur'an'ı Kerimde vefk yazmıyor 2 tane din tüccarının ağzına bakma hadislerdedir o olay
Sevdiğim adam başkasına nişanlıydı, dayanamadım, bir hocaya gittim ve büyü yaptırdım; sonunda nişanı attılar mutluyum bana döndüğü için ama vicdan azabı da çekiyorum iyi düşün ki
kiz yapma sakin karmasi oluyor boyle seylerin doner eder sana geri doner zarar gorursun
Birine yaptırmayacağım. Yıldızı düşük insanlar için şirinlik vefki yapılıyormuş. Kendime yaptırcam yani.
bunun icin buyuye gerek yok arinma duslari cakra temizletme tarzinda spiritüel yollar var arastirabilirsin
Teşekkür ederim araştıracağım
Ay ne büyüsü yaa hangi devirde yaşıyıruz kaçıncı yüzyıldayız
Kime yapacaz
Kimseye değil. Şirinlik için.
Şirinlik için nasılsın oluyor
İşte birini bulsam dolandırıcı olmayan yaptıracağım. İnternet araştır yıldız düşüklüğü olanlara iyi geliyormuş.
Ne lazım?
Birine yaptırmak için değil. Şirinlik için.
Direkt büyü falan yaptırma. Bedeli çok ağır olur.
Birine büyü yapılmayacak. Şirinlik için yapılacak.
Ne için buyu yaptiracaksin
Şirinlik için. Yıldızı düşük olan insanlara iyi geliyormuş.
Hiç öyle bir şey duymadım. Ama bence binlerce para verme, iyi araştır bu tarz konuları
İnternetten araştır cokkkk cikarrr
Dua et büyü günah.
Deli misiniz