Anneniz kardeşiniz diyelim.
Benim öyle son yılda 2 ayakkabım gitti. Düğünde giydiler ya ayakkabı çok kırıldı önü. Oynmaktan galiba. Ya da çamura mı bi yerlere batmış başına bi şeyler gelmez kopmuş falan. Atmak zorunda kaldım
Anneniz kardeşiniz diyelim.
Benim öyle son yılda 2 ayakkabım gitti. Düğünde giydiler ya ayakkabı çok kırıldı önü. Oynmaktan galiba. Ya da çamura mı bi yerlere batmış başına bi şeyler gelmez kopmuş falan. Atmak zorunda kaldım
Kardeşlerimin canı sağ olsun da Takmam yahu canım kardeşim o benim bir ayakkabı için onu mu dert edeceğim gider yenisini alırım ne olacak olmadı ona da bir tane alırım
Her şeyi alıyorum zaten ona. Her ay düzenli harçlık da veriyorum.
Ya yeryüzünde kardeşten anneden aileden daha kıymetli hiçbir şey yok mal için nesne için takılmayın bence ne siz üzülür ne o üzülsün ayakkabı dediğiniz yenisi yapılır yaptırılır alınır ya da kıyafet ya da başka bir şey ya da mal mülk ama sizinle aynı karından gelmiş birisi giderse bir daha dönüş olmaz ya da onun üzülmesi bir ayakkabı kadar değersizse zaten siz kardeş olamamışsınız demektir o yüzden böyle şeylere takılmayın aranızda küçük tartışmalara el olur Ama böyle basit şeyler için de çok yormayın kendinizi kızsanız da en son yapacağınız şey sarılmak olsun
Her ay ayakkabı alamam. Mevzu başkalarının eşyalarını hor kullanmak. 1 kere yanlışlıkla olan bir şey de değil. Neyse sizin için önemsiz olabilir
Ya tabii ki önemli sürekli tekrar ederse ben de sinir olurum o ayrı mesele de ben sadece basit şeyler için birbirinizi kırmaya değmez dedim ama ısrarla abartarak yapıyorsa kafasını kırın 😄
Yok öncekilerinde zaten sinirlenmedim olabilir dedim attım gitti onları ama. Şimdi bir de çok sevdiğim bir ayakkabı deri bi de. En az 10 saat giyemek zorunda kalacak. Ondan biraz aklım kaldı
Cevap
5Cevap
kimseye vermem eşyalarımı
44 numara giydigim icin kimsenin odunc alacagini zannetmiyorum😅
Annenle kardeşin halaybaşımıydı
Bilmiyorum oturmuyolar sanırım. Düzenli olarak böyle oluyor hep. Herkes yanlış anlamış. Ben zaten onlara yeri geliyo ayakkabı da alıyorum. Kardeşime zaten düzenli bikaç bin veriyorum okuyor diye. Ama biraz özen bekliyorum sadece. Her sene bikaç ayakkabıyı yerine koymak zorunda kalmayayın
Haklısın ayakkabıyı giymek mesele değil ama giyip sanki survivor finaline çıkmış gibi mahvetmek başka Bi seviye. Bi insan düğüne gidip Bi ayabbıyla nasıl dövüşebilir, senin ayakkabılar eve gelince Çanakkale gazisi gibi geliyor belliki ve sen hem destek oluyorsun hemde ayakkabı alıyorsun üstüne parada veriyorsun birde ayakkabıları kaybetme korkusu geliyor 😂
Ya evet kırıyolar aykkabıyı çamura batıyolar her şey yapıyolar. İnsan az dikkat edersin. Evet zaten eşyalarıma bi şey olcak diye korkuyorum.
Bi de nen normalde eşya paylaşmayı sevmiyorum. Hani mesela şöyle düşün. Kendime bi şey alıcam kardeşimnde hoşuna gider diye ona da alıyorum. Benden almasın ayrı ayrı kullanalım diye
insanın kendi eşyasına gösterdiği özen başkası tarafından gösyerilmeyince biyerden sonra ben değer veriyorum neden onlar benim eşyama deper vermiyor oluyor e buda haliyle yıpratıcı tabi
Evet aslında durum bu zaten. Beni üzen. Yoksa o ayakkabı hayatımda olmazsa ölmem ama işte
Sen okadar düşüncelisin ki paylaşma ihtiyacını yok etmek için önlem bile alıyorsun bence sende annenle kardeşine uygulamalı Bi ders vermelisin bu konuda
Keşke ama anlamıyorlar ki beni. Onlar vurdumduymaz bu konuda. Nolcak ki aman diyorlat hep
Derdin çok haklı senin gibi düşünen biride kıymetli biri , bence takma ailen sana mutlaka saygılıdır ama biraz özensizler anlaşılan boş ver geçer
Evet teşekkür ederim bu arada
Ne demek
Ayakkabı altüstü
Öyle değil. Severek bepenerek alıp güzelce bakıyorum ben. Biraz eşyam kıymetlidir.
Para olarak değil de. Zaten kardeşime alıyorum her şeyi harçlık da veririm düzenli
Üzüldüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?