Merhaba. Bende zaten ilk seviye hemoroid var ama kabızlık durumu yaşıyorum bazen. Uzun zamandır ilk seviyede hemoroid diyorlar, iç hemoroid.
Asıl sorum 1-2 aydır el ile fark ettiğim bir şey var. Makat bölgemde saat yönünde, 2 tane deri renginde et benine benzeyen ama öyle olmayan bir şey var. Ayıptır söylemesi derinin katlandığı yerde böyle çıkıntı gibi.
Doktora gittm 1 ay önce, “muayene edip; bir şey yok, hemoroide, fissüre bağlı” dedi, bi merhem yazdı hemoroid için, gıda tavsiyeleri ardından gönderdi.
Ama hiç gözle bakmamıştım. Böyle et benimsi gibi duruyor, bakınca yine tedirgin oldum. Araştırınca “skin tag, deri katlantısı, deri etiketi” tanımlarıyla çok bağdaştırdım.
Bu açıdan bir şikayetim yok, sorun yaşamıyorum yani sadece kontrol maksatlı gittim. Bu durum da yaklaşık 1 hafta süren şiddetli ishal yaşamamdan sonra oluştu yılın başlarında.
Acaba başka bir doktora da gitmeli miyim, böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce? Ne tavsiye edersiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu sorunun ardında biraz kırgınlık, biraz öfke, belki de bir anlaşılmama hissi var gibi geldi bana. Ama net bir cevap vermek gerekirse, sevişme anı tek başına bir ilişkinin ya da bir kadının duygusal dünyasını tam olarak doyurmaya yetmez. Çünkü bir kadın (ve aslında çoğu insan) sadece tensel bir yakınlık değil, ruhsal bir bağlılık da arar. Sevgi sadece yatakta yaşanan bir şey değildir.
Ön sevişme, birleşme ve sonrasındaki şefkat anları tabii ki değerlidir, ama bu dakikaların uzunluğu bir ilişkinin derinliğini, güvenini, bağlılığını göstermez. Kadınlar (çoğunlukla) birinin yanında kendini güvende, değerli, anlaşılmış ve sevilmiş hissetmek ister. Bu sadece bedenin değil, ruhun da okşanmasını gerektirir.
Bir kadın için ilişki bir bütünlüktür. Gün içindeki küçük dokunuşlar, anlamlı sohbetler, gözlerinin içine bakarak “bugün nasılsın” demek, onunla gerçekten ilgilenmek, destek olmak… Bunlar sevişme anındaki yakınlığı kat kat büyütür. Yoksa sadece fiziksel temas, en iyi ihtimalle kısa süreli haz verir ama kalpte iz bırakmaz.
Bir kadını gerçekten tatmin etmek istiyorsan, sadece onun vücudunu değil, zihnini ve kalbini de sevmelisin. Çünkü çoğu kadının “yetmeyen” tarafı, dakikalar ya da teknikler değil; duyulmamış duyguları, görülmemiş yönleri ve eksik kalan duygusal bağdır.
Eğer istersen doğal yöntemlerle sana yardımcı olabilirim ya da
ameliyat olursun ortalama 70 milyar istiyorlar
ten renginde mi
Evet ten renginde tamamen belki biraz beyazımsı olabilir. Herhangi acı ya da sebep olduğu sorun hissiyat vs da yok.
Tam olarak makatın gergin kenar derisi yüzeyinde. Gerdirince belirginliği azalıyor.
çatlaktan oluyor