O olmayınca eksik hissediyorum dediğiniz ne ya da neler var hayatınızda?

O olmayınca eksik hissediyorum dediğiniz ne ya da neler var hayatınızda?
"Eksik bir şey mi var hayatımda" şarkısı akla gelmeden olmaz. Çok eksik var çoook o yüzden söylemeye vakit yetmez...
Eksikliklere odaklananlara depresyon, sinir, stres, kaygı bozukluğu gibi birçok hastalık hediye ediyorlarmış meğer öğrendim 😶🌫️
İnsan zaten doğumundan ölümüne kadar eksiklik çeken ihtiyaçları olan yardıma muhtaç bir canlı. O yüzden fazlalıklarımıza şükredip kıymetini bilip kafamızı rahatlatmamız lazım 😁
Lafı yeterince dolandırıp boş kesimi atlattıysak 🤣 benim olmazsa olmazım, yokluğu beni bütünüyle eksik kılan şey Sevgi, Sevgi olmazsa hayat yaşamaya değer değil benim için.
:)) peki parayla alınamaz mı bu sevgi?
Alınamaz efendim. Para her şey değildir, herşeyin %99'udur amaa Bazen o %1 yok diye sen satın aldığını sanırsın, ama aslında sen satın alınmış olursun...
Paranla bir Erkek/Kadın bulabilirsin, hatta kullanabilirsiniz ama asla güvenmezseniz
Sülün Osman'ın "Hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım" demesi gibi
Peki efenim 🙂
Var tabiki olmazmı her insanın hayatında olmazsa olmazı kendini eksik hissedeceği bir şeyleri var. Mesela ben sevgilim olmazsa kendimi eksik hissediyorum
Farkındayım :))
Ha bu arada eksik kaldım ben 😂😂
Allah hiçbir şeyin eksikliğini vermesin :))
😂😂
Cevap
5Cevap
Değerli olan insanları çıkarırsam bir tek sigara hissettirir o eksikliği.
Sana sigarayı bıtaktırıcam duu sen :))
Dile benden ne dilersin :)
Canının sağlığını tabiki☺️
Bilmukabele :)
Tek isteğim ölmek dünyalar sizin olsun
Hepimiz öleceğiz. Bu isyanın kime delikanlı?
Bizde sizden fatklı değiliz esasen. Ama işte hayata tutunmaya çalışıyoruz bir yerlerinden.
Var tabiki olmaz mı. Hepimizin var yok diyen yalan söyler.
Benden olanlar.
Onlar da tamamlanıyor Allah'a şükürler olsun
Var kız kardeşim.
Allah eksikliklerini göstermesin🙏
Sağlıgım...
En mühimi🙂
Evet öyle 🙂
Sigara sigara sigara
Müzik
Ailem sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?