Güncellemeler
1 yıl
Emoji yanlış olmuş dhsj
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kendi kararlarıdır. hedefi vardır..
Fazla vücut geliştirme beyindeki hücreyi öldürmez ama hırs meselesi biraz kür olayı natural belli bir noktaya gelebiliyorsun
Yok o anlamda demedim tam olarak çok ürün kullananlar mesela kafayı yiyor hayatı vücut geliştirme oluyor yarışanlara bir şey diyemem
Kür ile supplement farklı şeyler biliyorsun dimi fhfhffi
Biliyorum
Supplement öyle aman aman olmasa da biraz daha ileri taşıyor
Kür de libidonu kaybediyorsun
Ben diyorum ki bu işlerle aşırı kafayı bozanlar var itici yani işi bu değilse tabi
Olabilir işte bu normal zevkler ve renkler
Bir hedefi varsa da giriyorsa olabilir vücut sampiyonası gibi onun dışında dedigin gibi mantıksız. Zaten onu kullanmaya başlarsa omur boyu kullanmalı cunku hormonlari biraktiginda alt ust olacak.
İşte sorun da o yarışmayacak olanlar kullanıyor hep sonra da pişman oluyorlar zararlarıyla kalıyorlar
Evet kisa vadede belki of nasil vucut yaptim diyecek ama uzun vadede dedigin gibi pismanligini yasar. Zaten biraz emek vererek dogru beslenme ve antrenman ile iyi bi vücut yapmak mümkün bu toplara girmemek lazım
Kalıcı hasarlar bırakıyor buna rsğmen yapıyorlar vücut o kadar önemli mi onlar içn
Gençlik hevesi muhtemelen cahillik kısacası ileri görüşlü insan o podyuma çıkmayacağı surece anlamsiz oldugunu bilir.
En iyisi normal egzersiz
Bence de
Daha zinde daha güçlü olursun
Küre girmek ne demek?
Sanane olum
İstediğim konu hakkında konuşabilirim iyilik de yaramıyor haha
Siz neden giriyorsanız
Küre giren kadın elle sayılabilcek kadardır bence 🤣erkeklerde yarışmayan bile giriyor
O nedir?
ne ala ya :D
Nasıl yani
bende yok işte o dediginden :D