Erkekler herşeyi kestirip attığı için soruyorum. Arkadaşlar Mayıs'ta sözleşmem bitiyor. Özel bir okulda öğretmenim. Yeni bir iş buldum fakat yeni belli oldu bugün diyeyim. şu an çalıştığım iş yerine seneye çalışmayı düşünüyorum dedim fakat olmayacak sanırım. 6 Mayıs'ta yenilenecek eğer devam edersem. Buraya 6 Mayıs'ta çalışmayi düşünmüyorum seneye desem olur mu? Yoksa 15 gün önceden söylemem mi lazım ihbar süresi gibi? Yoksa sözleşmem bitiyor zaten söylememe gerek yok mu? Teşekkür ederim.
Güncellemeler
1 yıl
Gündelikkkk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
15 gün önceden yazılı olarak bildir. Devam etmeyeceğim de
Ama zorunda miyim
Sözleşmenin süresi belli mi ve şu kadar süre kala işveren ya da sen haber vermezsen sözleşme uzar vs gibi bir madde var mı?
Hayır. 6 Mayıs'ta sözleşme sonlanıyor. Yıllık oluyor. Ve ben 1 yılımı doldurmus oluyorum. Yeni dönem için yeni sözleşme yapılıyor
O zaman sözlü olarak önümüzde ki yıl olmayacağım dersin...
Sıkıntı olmaz demi?
Calisicam demiştim ayıp olacak. 3 yıldır o kurumdayim. Ama bu iş belli olmadan calismicam demedim. Seneye calisicam dedim ne düşünüyorsun dediler. E para lazım yani... İşte böyle. Ama bize calisicam dedin derlerse ne diycem
Sen sözlü olarak söyle, başka planlarım var de ya da direk yeni bir teklif aldım de
Demi
De
Yenilemezsin olur biter.
Emin misiniz
Napcak baska? Sozlesmen bitiyor sonucta
Değil mi
Sıkıntı olmaz demi?
Calisicam demiştim ayıp olacak. 3 yıldır o kurumdayim. Ama bu iş belli olmadan calismicam demedim. Seneye calisicam dedim ne düşünüyorsun dediler. E para lazım yani... İşte böyle. Ama bize calisicam dedin derlerse ne diycem
Soylersin ekonomik sebeplerle maalesef sozlesmemi yenilemek istemiyorum diye.
Önceden söyle
Neden ki
Karsı taraf dava açar
Ama sozleşme tarihim bitecek. Belli yani. Mayiisin 6 si. Devam etmek zorunda değilim