Ailem evlilik sorunlarımda bana destek olmuyor, sizce kendi başıma nasıl hakkından gelmeliyim?

4 yıllık evliyiz, bir bebeğimizde oldu. Eşim aslında çok iyi birisi dürüst ama çok çocuksu, maddi manevî sömürülecek birisi. Onu yönetmek zorundayım ama bana tam anlamıyla da güvenmez herkese güvenir eşine güvenmez kızar eder falan. Ailesine çok karıştırtırdı bizim sorunlarımızı resmen ailesine annesine şikayet eder orada kalır beni cezalandırır falan bunları bu yıllarca aşmaya alışmaya, yeri geldi ailesine bile rest çektim ama eşim yanımda olmadı hiç. Bu sene eşim işsiz 5 aydır evde yatıyor , kendi babam bize her ay para veriyor kira ödüyoruz derken eve abur cubur bile zor alıyoruz bazen işte. Aylardır evde ve bıktım nereye kadar böyle gidecek ben babamdan para almaya utanıyorum artık dedim. Baktım ondan ve ailesinden bir hareket yok ben açtım ağzımı. Gel gör ki eşim benle paylaşmaz evde konuşmaz hiç ama herkesin içinde derdini sevincini bülbül gibi şakır. Ben dayanamadım babamı âradım baba çok sıkıldım bu evi bırakıp gitti beş aydır işsiz herkes bişi diyor ben sıkıldım ne yapayım dedim sandım ki baba olarak arkamda olacak, benim kızım haklı diyecek, ama aksi oldu. Eşimi destekledi. Babam bir haftadır arayıp arayıp ağzıma sçıyr, eşinle aranı iyi tut sakın bize yansıtma boşanıp gelme sakın otur herkese iyi davran iyi gelin ol, bize güvenme sen beni hasta mı edeceksin diyor. Ben haksız yere bu hale gelmedğimi biliyorum ama nafile kimse anlamıyor. Beş aydır evde yatıyor sabaha kadar oturuyor , o evde diye eve misafir çağıramıyorum , kurban geliyor biz kurban alamıcaz hepsini ben düşünüyorum bıktım en son bu hale geldim

Güncellemeler
1 yıl
Ailem zengin eşimin ailesi orta düzeyde. Çevremde herkes kendi ev sahibi oldu gıcır gıcır evde oturuyor, BMW, mercedese biniyorlar biz eski kirada evdeyiz arabamız 30 yıllık bozuluyor hep ben ister istemez bende öyle yaşamak istiyorum ama eşimden bir kez bile bunları istemedim düzenli işi olsun asgari ücrete bile memnun olurum dedim
Ailem evlilik sorunlarımda bana destek olmuyor, sizce kendi başıma nasıl hakkından gelmeliyim?