AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
doktora görünün
Gittim bu durum ile ilgili kendimden igrendigimi söyledim Bana diyorki O dünyanin en temiz şeyi diyor ama gelde kendime anlat penisime dokunamadigimi söyledim boşaldigim zamanlarda kendimden igrendigimi soyledim Bu bir hastalik diyor dangalak herif hastalik oldugunu bildigimiz için geldik birşeylerden rahatsiz oldugumuz için geldik zaten Fakat benim başka sikintilarimda var kapı kollarina prizlere dokunamiyorum kendimi surekli pis hissediyorum
Doktora görünmelisin de bunu kafaya takacak ne var yani eger bir sorunun yoksa bundan bir sey olmaz zaten
Ben bu konuyla ilgili tedavi de gordüm doktor bana bunun bir hastalik oldugunu söyledi hatta doktor bana bu sivinin ya da spermin dünyanin en temiz şeyi oldugunuda söyledi Ben eşimle 2 ay kadar cinsel ilişki yaşiyamadim surekli duş alma istegi kendimi pis hissetme istegi yaşadim halende yaşiyorum
Hergün öyle mi geçmiş olsun rahatsız edici bir durum bu
Aşagi yukari haftanin 4 günü bu durum var.
Başka bir durum olmalı devam ederse doktora görünmen gerek belki de psikolojiktir
Psikolojik olarak takinti yapmis olabilirim çünkü 37 yasindayim 4 yildir bu sorunu yaşiyorum ondan önce dünya umrumda deyildi ama şu anda durum böyle
Anlıyorum
Üroloji gidin? idrar , kan, ultrason yaptır.
Ben kasık fıtıgı ameliyatı geçirmiştim yaklaşık 30 cm civarı parça aldilar ondan sonra arttı boyle düsüncem şu yolda o sivi akacagi vardida akmiyodu o parça alindikdan sonra sivinin yolu kisaldi kolay bir şekildemi çikiyor bilemiyorum.
Bel soguklugu olabilir dostum dr git
Yani rüyalanma kamyonu devirme olsa tamamda 1 nokta kadar sivi surekli her sabah var kasık fitigi ameliyati oldum ondan olabilirmi ya da ben titizlik hastasiyim bilemedim ne yapmam gerektigini son 4 yildir pandemi döneminden beridir var bu sikinti Kapi kollarinada dokunamiyorum pandemi döneminde testim pozitif çikmişti ordanmı hassaslaştim onuda bilemiyorum.
Gayet normal o olmazsa kork
O olması gayet normalde toplumda normal olmasi gereken şey bana normal gelmiyor bu bir hastalik tedavide gördum doktor bana o dünyanin en temiz şeyi oldugunu söyledi ama bunu kendime anlatamiyorum.
Vajinanın kendini temizleme özelliği var biliyorsun aksine o akıntı olmazsa enfeksiyona davetiye çıkar sağlıkçıyım ben bu arada
Yani benden gelen o akintı çok normal öylemi
Koku yoksa rengi şeffafsa korkma
Günlük ped kullan çok rahatsız ediyorsa seni
Yok gayet normal su kivaminda. Peki bunun için günlük iç çamaşirimi degiştirmem gerekiyormu boxer atlet vs.
Kilodunu değiştir hijyen açısından
Kilodumu degiştirmem birsey deyilde beni rahatsiz eden bir konu daha degiştirdigim kilodu bagimsiz olarakmi yikamaliyim ayri olarak yoksa ev çamaşirlariyla birlikdemi yikamaliyim bu konudanda müzdaribim hocam vallahi
Hayır ya öyle bir şey yok günlük pedler çok kullanışlı kullan
Olmayan ney hocam istedigim cevabi alamadim
Ayrı yıkamak gereksiz takıntı yapma sadece günlük değiştirsen yeterli
Hocam günlük kilotumu degiştirmemi söylediniz ayri çamaşir yikatmamamida soylediniz o halde pede gerek de yok nasil olsa günlük degistirecem kilodu sizcede öyle deyilmi hocam
Hocam beni siz çok rahatlattiniz ya çok teşekkür ederim
Rica ederim
Doktora git
Gittim ilaç verdi o su bir sure kesildi hatta iliskide bile bosalamadim sabahları baş agrisi yapti bir süre ama unutkanlikda yapmaya başladı o yüzden ilacida biraktim