Dine inanmayanlar içinde ek bir soru olarak sizce bir yaratıcı var mıdır
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tüm dinler insan uydurmasıdır allah da hiçbir zaman olmadı
Birde şöyle bir şey bir ilah varsa nasıl özelliklere sahip dinlerdeki tanrı açıkçası insanlar tarafından uydurulduğu belli zaten
bir tanrı olsaydı bizim gibi 1 kurşuna ölecek zayıf varlıklardan tapınma ihtiyacı duymazdı zaten buda insancıl bir istek tapılma ihtiyacı biz ile allah egosunumu tatmin ediyo
Gerçekten öyle birde yasakladığı şeylere sahip olan kavimleri neden yaratırsın ki örnek olarak ad kavmi semud kavmi lut kavmi gibi sen bir tanrısın ve her şeyi görüyorsun yasakladığın bir şeyi yarattığın kavmin yapıyor sonra da helak ediyorsun önceden de biliyorsun ve bunu insanlara ibret olsun diyorsun böyle bir saçmalık olabilir mi umarım seni sıkmamışımdır
https://www.youtube.com/shorts/GOz3MxB3zxM
Zaten ben aksini belirtmedim sadece gördüğüm şeyi anlatmak istedim bende zaten aynı düşüncedeyim 🙂
anladım zaten düşünceni mantıklı
katılıyorum size arkadaslar bende
@Tuğçeyumii bu videodaki orhan yeneni bende takip ediyorum izliyorum hep
@cnsiu94 orhan iyi biridir ya dışardan iyi gibi görünüyor ama bir hatası var geçen yayında suçu olmayan çocuğun anasına sövüp banladı
Herhangi bi dine inanmayan her insan akıl hastasıdır bence.
asıl inanan akıl hastasıdır
@nihilist26 senin bi tesadüf üzerine ottan b0ktan parçaların rüzgarla taşınmasıyla oluştuğuna inanan mı akıl hastası yoksa seni tertemiz yaratan bi gücün var olduğuna inanan mı?
Sen karar ver
e yaratanı kim yarattı o zaman akıl hastası bunada cevap ver
@nihilist26 ezeli ve ebedi o , ondan öncesi yok ondan öncesi var mıdır diye düşünen aklı da o yarattı.
e o zaman bende ezeli ve ebediyim madem allah kendiliğinden yaratanı olmadan oluştu o zaman bende yaratanım olmadan oluştum buna ne dicen
@nihilist26 annenin karnından doğduğuna dair hastanelerde belge var Allah’ın da böyle bi belgesi varsa tövbe haşa getir getirebiliyorsan
ahahaha cahil
@nihilist26
Ben mi cahilim
evet yıl 2025 olmuş haylen kalem örneğini veriyorsun
@nihilist26 bana cahil diycek kadar cesursun ama o boş cesurluğunun doğurduğu hataları görmicek kadar da cahilsin.
Yıl 2025 evet ve sen “hâlâ” kelimesini “haylen” diye yazıyorsun önce TDK’den ders al sonra Diyanet işleriyle ilgilenirsin şimdi kaybol! 🫳
puahhaahahhahahahahhaa
sen görmediğin bir şeye tapmaya devam et
görmediğim birşeye tapıyorum evet ve beni şu an burada olduğu gibi her yerde madden, manen, şeklen, akademiden üstün çıkarıyor. Senin gibiler de böyle söylicek bir şey bulamadığı için random atmaya devam edebilir.
ahahaahhaha 2 yaşındaki bir çocuk tecavüze uğrarken dakikalarca allaha yalvarıyor ve allah hiçbir yardım yapmıyor ve sen hergün çok param olsun diye dua okuyorsun
buna ne cevabın var
@nihilist26 dikkat ettiysen çocuklara tecavüz eden hiçkimse ya Allah’a inanmıyor ya da inancı eksik. O yüzden burada dini abuk subuk şeylerin arasına sokma. Adalet arıyorsun mesela çocuğa tecavüz edenin başına bela koysun istiyorsun E sen de onu inkar ediyorsun Peki kendin için bi ceza düşündün mü? Sana da bir şey yapmadı bak sağsın
Hesap günü diye bi gün var ve herkes o gün hesap vericek.
bu kadar çocuk istismarları olurken bana inanmak düşmez
@nihilist26 of keyfin bilir ya uğraşamam senle cidden
evet su anda zaten cogunluk herkes inanmiyo buyuk bi cogunluk
Olabilir olmayabilir umrumda değil artık
Anlıyorum herkesin görüşü kendine düşüncesine de okeyim
Bence yoktur dersem linçlenir miyim?
Bende kesin olarak katılıyorum dinlerin insan ürünü olduğuna ama bir yaratıcı var mı yok mu tartışılır ben olamayabileceğini düşünüyorum şahsen çünkü ilk insanlar doğadaki yaşanan olayları anlamak için bir yaratıcı var düşüncesi olduğu için insan ürünü olduğunu düşünüyorum
guzel yorumlar yapmissiniz katiliyorum🙂 arkadaslar
Tek din islamdır