Günümüz Türkiye'sinde her ay asgari ücretin tamamını değerlendirmek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Not; Kira ve faturalar gibi dertlerim yok maaşımı son kuruşuna kadar yatırım yapabilirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günümüz Türkiye'sinde her ay asgari ücretin tamamını değerlendirmek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Not; Kira ve faturalar gibi dertlerim yok maaşımı son kuruşuna kadar yatırım yapabilirim
Günümüz Türkiyesi yerine günümüz dünyası desek daha doğru olur sanki. Zira neye yatırım yaparsanız yapın jeopolitik gelişmelerden etkileniyor. Ülke içinde olanlar da cabası. Bu bağlamda yunurtaların hepsi bir sepete konulmaz. En az 3 4 enstrümandan oluşan bir sepet yapmak lazım. Altın, döviz, borsa ve biraz da fon olmalı diyebilirim. Para büyüdükçe sepet içeriği ve oranları da değişir.
Altın gümüş en Garanti olanı sanırım... Ama bunlar paranın alım gücünü korumaya yarıyor pek bir kârı olmuyor gerçi bununla ilgili bir kehanet var bildiğimiz para sistemi çökmek üzere çökerse devasa kar verir birde bitcoin var şimdi alıp yükselince satabilirsin ama tehlikeli bir piyasa bol bol araştırma yapman lazım YouTube da bazı kişileri izle fikir sahibi olmadan hareket etme finansal okur yazar olman lazım kolay bir iş değil ama aşırı zor da diyemem araştırman zaman ayirman lazım. Borsada güzel kâr verir ama bizim borsada sakat milleti kandıran da oluyor uzun mesele ya. Elimden bişey gelirse yardımcı olurum kimse zarar etmesin zaten ülkede her şey çok zor bide elimizdeki 3 kuruşu kaybetmeyelim demi..
Cevap
5Cevap
Altın mantıklı
Paramısını altına hatununu altına yatırır akıllı adam ben öyle yapıyorum
Altın mantıklı knk
Altın al
Faize koy