Bütğn zenginler değil ama fetişi olan zenginler* 33 yaşında herifsin dünyadan bi habersin bi de edebiyat parçalamış profilde ah canıım kibar maskesi takmayı biliyosun ama bak SLSÖSLSÖXLXÖ
O kadar yalnızsın ki hemen dönüyosun mesajlara şimdi de üzüldüm... laf atmak için laf atıyosun resmen 10 yasında olmadıgım bariz amca. Laf anlamayanda sıkıntı vardır anlatanda değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Şimdi kolay mı hayır. Sizin tercihiniz mi evet umarım pişman olmazsınız
Ayak seven varsa ben de de ayak varsa para lazımsa makul bi fikir benced
Ya elbette vardır ama ne bileyim kdldldldkdkd
Vazgectim zaten xkdödld
Kız iki dakikada kariyer planı değiştirdi kflfldldldld
Ben daha çok külotlu çorap alıyorum ayak fotosu yerine
Onunda hastaları vardır her şey mümkün bu devirde
Denenir bence sonuçta ayağını görseler nolurki güzel gelir kaynaşı bence yolunacak çok kaz var 😂
Ne yapsınlar sizin ayaklarınızı isteyen internetten açıp izler sana neden para versin akıllı bir insan
Benim arkaşım yapyr ayak kirli iç çamaşırı çorap eski ayakabı şimdi reelde başladı
Ama yapan çok artık eskisi kadar iyi para yok
Paraları kırıyodur kesin
Yani only felanda çekiyor tanınmış biri aslında kadın çok iyi twitter hesabı var
Asıl kıran andova aylık 1 milyonu var
O kadar uzun boylu değiiill xldödöls
Kadının Avrupa' ve Arap turnesi oluyor dominava andova yaz bak benim arkadaş o değil tabi
Kadın 2 yıl önce yanımda Dubai ye yardımcı sahibe lazım dedi 1 haftada 100 bin artı masraflar vercem dedi
Baktınmı hesaba neyse iyi geceler tatlı rüyalar
Bakmadım vazgectim cunku iyi gecellerrrr💝
Bı sürü versiyonu var
Kime satacan ki benim de ayaklarım güzel
Maşallah abi
Başka şeyler yaparak kazan. Onlfans aç
Nooo
En mantıklısı o ben bulsam bir tane yolli açarız ordan kazanırız parayı
😳😳
Millet öyle zengin oluyor. Ne paralar dönüyor aylık 2milyar dolar kazanan var. Bide güzel yaparsan çok izlenir
Öyle para kazanılıyorsa ben çeker yollarım yani
Erkek ayagı değil de kadın ayagı severler uzgunum :(
Neyse
Ayağının güzel olması lazım önce
Güzel 36
Umrumda değil 🤦🏼
Sordun ben de yanıtladım zengin değilsen zaten umrunda olmasın
Sadece ayakla kalmaz ama denenir
Senin çirkin, taraklı ayağına kim para versin lan
Hoca değilim yavrum ben , görmeden de notunu veririm
Denenir bacım
Girişimcilik desen var
😂😂
Ayak kesmez, kulağını çekip atabilirsin.
Ajamzlzölz
Eee bekliyoruz…
Fetiş tayfa alır
İşte evett
Ben eski sevgilim ile yaptım baya iyi
Sevgilinin mi ayagını paylastınız
Kendisi
başka seyler yap
Ne yapayım
sahibelik
Sa. çma cidden
Ama işe yarıyor
İki ayak arasındaki kesin olur 🔥
Deneyebilirsin güzel temiz ve bakımlı ise
Öyle
El ve ayak bakımlarınıza ve oje, yüzük, halhal, ayakkabı gibi aksesuarlara ne derece dikkat edersiniz? ↗
İyi kazanırsın
Öyle bir şey yok
Varr
Google ye yaz istemediğin kadar ayak fotosu çıkar birisin özellikle senin ayak fotonu niye alsın biraz aklını kullan sorgula falan
O zaman neden insanlar sevgililerinden n*de istiyor? Konustugu kişiyi görmek ister insan
Ayağını görmek istermisin o zaman para ver diye millete mesaj mı atacak cidden şaka gibisin bu zeka ile uzun yaşamazsın ama bilgin olsun
Ayak fetişi olan zenginler var mağrada mı yasıyorsun? Milletin zekasına laf etmemen gerek kücük prens izleyicisi sana kibarlıgı öğretmedi mi he?
Bütün zenginler senden ayak fotosu almak için sıraya girdi zengin biri sana cevap bile vermez.
Bütğn zenginler değil ama fetişi olan zenginler* 33 yaşında herifsin dünyadan bi habersin bi de edebiyat parçalamış profilde ah canıım kibar maskesi takmayı biliyosun ama bak SLSÖSLSÖXLXÖ
Zengin birisi sana selam bile vermez önce git 2 zengin tanı sonra ne satıyorsan satarsın
Onlyface falan açıp zengin olmayı da düşünmüşsündür kesin sen o zeka var sende
Düşünmedim günahımı aldın hayırlı olsuuunn suizan yaptım
*yaptın
Acuna falan yaz ayağımın fotosunu satıyım sana diye :D
33 yaşında birisine laf anlatacak zekan bile yoksa fotoğrafı kendin gibi 10 yaşındaki zenginlere mi satacaksın
O kadar yalnızsın ki hemen dönüyosun mesajlara şimdi de üzüldüm... laf atmak için laf atıyosun resmen 10 yasında olmadıgım bariz amca. Laf anlamayanda sıkıntı vardır anlatanda değil.
33 yaşında birine amca demen yaşını belli ediyor ufaklık ayrıca zenginlere ayak fotoğrafı satacağım zekası için max 12 yaşında falan olman gerek
Senin yasında dayım var yaşlandıgı kabul et 22 yasındaki biri ne desin sana komiksin
Senin 22 yaşında olma ihtimalin falan yok
ichef.bbci.co.uk/.../_99129174_10.jpg.webp
Etme eyleme
Ama ayak müstehcen değil
Haram para ne dersen de
Dogru... unutmusum
Unutmazsın artık
Evet ya uuf
Helal kazan yarın hesabını veremezsin Allaha
Dogru dedin abi valla
O yüzden rahat olsun için Allah kimseyi aç bırakmaz
Şüphesiz abi