Tesettüre girmek istiyorum ama kendimi buna değerli görmüyorum?

Ailem muhafazakar bir aile herkes tesettürlü abdestli namazlı sayılır. Ben çok hatalar yaptım ve yapıyorum. Dedikodu yapıyorum arada, sevgilim var, sevgilime uygunsuz resimler ve mesajlar attım, namazımı 15-16 yaşlarımda başladım ama bazen ara veriyordum. Bir süre bedenim çok yorgun diye 20 li yaşlarımda oturarak namaz kılıyordum (topuk dikenim vardı ayağım ve sırtım ağrıyordu ve açıkcası üşeniyordum kendimi öyle rahatlıyordum). 26 yaşıma girdiğimden beri normal ayakta namazımı kılıyorum baktım ramazanda yaşlılar bilene teravihde ayakta normal kılıyor kendimi zorladım ama tek farz olanları kılıyorum. Çok utanıyorum hep en azından namazımı kılıyorum kıldiğım şekil önemli değil diye kandırıyordum kendimi. Sevgilimle evlenince tesettüre girerim diye düsünüyordum sonuçta o konuda günah işleyecemeyecem artık ama diğer konularda eksiklerim var daha. Ben düzeltmek istiuorum kendimi ama bunlar aklıma gelince tesettüre girsem bana yakışmaz çok günahım var diye düşünüyorum. Bazen acaba allah beni yinede seviyor mudur diye düsünüyorum.. kendimden memnun değilim

Tesettüre girmek istiyorum ama kendimi buna değerli görmüyorum?