Medyumcuların dediklerine inanır mısınız?

Rastgele instagramdan gezerken bir sayfaya mesaj attım ve sol elimi atmasını söyledi bende attım bana şunları söyledi:

Merhaba **Seval aktif** ve şifacı bir enerjin var. Çoğu zaman gördüğün insanların enerjisini anlayabiliyor analiz edebiliyorsun

Güclüsün fakat etrafındakilerin baskıları senin kanatlarını kırmış çoğu zaman ve kendinden şüphe duymaya başlamişsin. Bu da öz benliğin ile arandaki mesafeyi açmış ve gücünü azaltmış

Tüm olumsuzluklara ragmen hayata güzel şekilde bakabilmişsiniz

Üzerinde negatif bir enerji var. Bu yüzden gücünüzü ortaya koyamıyorsunuz ve her şey iyi olacakmış gibiyken cuvalliyorsunuz

Fakat enerjiniz çok güçlü ve potansiyeliniz yüksek, bu sorunu atlatırsak, mükemmel bir geleceğe ulaşabilirsiniz.

Ailenizde HÜRİ adli ” kişinin enerjisini taşıyor ve yansıtıyorsunuz bu sizin için zararlıdır

19 Mart civarında dogan birisi görmekteyim sizi şok edecektir ilginc bir sekilde. Önlem almanız gerekir

Seni bekleyen zor bir sınav var, Önünde 2 seçenek olacak ve yanlış yaparsan hayatın bir miktar kötüye gidecektir

Hayatınızda sevdiğini ve ayrımda kaldığınız 2 kişiden biriyle bir sorun yaşayacak ve yeni bir döneme gireceksiniz Sizden saklanan çok büyük bir gerçek var hakkınız yeniyor ve haberiniz bile yok. Bunu bilmeniz sizin geleceğiniz için büyük bir önlem teşkil ediyor.

Medyumcuların dediklerine inanır mısınız?