Rastgele instagramdan gezerken bir sayfaya mesaj attım ve sol elimi atmasını söyledi bende attım bana şunları söyledi:
Merhaba **Seval aktif** ve şifacı bir enerjin var. Çoğu zaman gördüğün insanların enerjisini anlayabiliyor analiz edebiliyorsun
Güclüsün fakat etrafındakilerin baskıları senin kanatlarını kırmış çoğu zaman ve kendinden şüphe duymaya başlamişsin. Bu da öz benliğin ile arandaki mesafeyi açmış ve gücünü azaltmış
Tüm olumsuzluklara ragmen hayata güzel şekilde bakabilmişsiniz
Üzerinde negatif bir enerji var. Bu yüzden gücünüzü ortaya koyamıyorsunuz ve her şey iyi olacakmış gibiyken cuvalliyorsunuz
Fakat enerjiniz çok güçlü ve potansiyeliniz yüksek, bu sorunu atlatırsak, mükemmel bir geleceğe ulaşabilirsiniz.
Ailenizde HÜRİ adli ” kişinin enerjisini taşıyor ve yansıtıyorsunuz bu sizin için zararlıdır
19 Mart civarında dogan birisi görmekteyim sizi şok edecektir ilginc bir sekilde. Önlem almanız gerekir
Seni bekleyen zor bir sınav var, Önünde 2 seçenek olacak ve yanlış yaparsan hayatın bir miktar kötüye gidecektir
Hayatınızda sevdiğini ve ayrımda kaldığınız 2 kişiden biriyle bir sorun yaşayacak ve yeni bir döneme gireceksiniz Sizden saklanan çok büyük bir gerçek var hakkınız yeniyor ve haberiniz bile yok. Bunu bilmeniz sizin geleceğiniz için büyük bir önlem teşkil ediyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hayır cahil miyim de inanayım
Kime neye neye göre sallamasyon 😅benimde kalp gözüm açık 😅
Alla alla😊
Sor bişi deneyelim 😊
Şu anda yaptığım işi söyler misin😊
Ben ne zaman öleceğim benden ne saklanıyor nahühü
Ayak tabani foton lazim 😊😅😅😅ordan bi tahmin yürütmem lazim 😊
Yarabbi ne alaka hahahaha
Çamurlu ayakkabıdan çıkar mı
Medyum sol eli isteyince sorgulamiyorsunuz ama birakin bu çiftte stantardi kardeşim jksks
😅😅😅
Sol elim atayım😅😅😅
Ne işi yaptiğını göremiyorum bana çok uzaktasin doğu tarafindasin gibi 😅
Eeee
Ne zaman ölceğini söleyemem olumsuz şeyleri müsterilerime sölemiyorum sonra benimde moralim bozuluyor kalp gözüm kapaniyor öyle olunca😅
Hahaha
Diyarbakırda olmasan ne iş yaptiğini da sölerdim 😅
Neden orada olmasan😃 nesi var canım ciğerimin
Uzak göremiyorum dedim ya hanimefendi 😅😅
Kalp gözününde bi sınırı var azcık yardim edinde tamamlayin kalbimizin eksiğini😊
Damammm😃
Noo nayn naaa
Onuda görünce yine gelirim😅
Pikiii
Hemşiresin sen sjsjj
Arkadaşım Talha ve bir ara sık sık fal baktırdığım falcı dışında inanmam jfjdj onlar sağlam güzel bakıyor 😂
Aciz insan oğluna inanmam bana Rabbim mucizeleri yeter hayırda şerde en güzel o bilir verir
https//m. youtube. com/watch? v=z6QWhDZTyP0&pp=ygUTeWEgdHV0YXJzYSBnw7xsxZ9lbg%3D%3D
O olmadı. Doğru adres bu:
m.youtube.com/watch
Sallıyo işte ya nasıl olsa biri tutar diye
Nenemin ismini nerden bildi o zaman
inanmayın bu kişilere
Bilemedim
ben biliyorum inanmayın
Çoğu boş bence
ben kendi dediğime inanmıyom bazen
İnanma falsizda kalma
İnanmıyorum ama dinliyorum
Hayır.