Diş teli endişesi?

Merhaba. köpek dişim üstten çıktığı için belirgin bir şekilde önde duruyor. Alt dişlerimden birini çektirdigim için diğer dişim zamanla boşluğa doğru eğildi. Artık iyice rahatsız hissediyorum gülerken pek rahat değilim dişçiye gittiğimde (tanıdık ) genel diş kontrolü yaptı diğer dişlerim sağlıklı olduğunu ve bir sorun olmadığını diş teli taktırmak istersem 3 sağlam dişimi çekmesi gerektiğini söyledi tedavi sürecim 2 yıl sürecekmiş tedaviden sonrada plak takmam gerekmiş. başka bı seçeneğim de var oda alttaki dişimi çekip oraya implant taka bilirmiş üst disimde tel olacak şahsen impilant daha hızlı bı yöntem tele göre ama emin değilim kemik erimesi yapabilme ihtimali olduğu için ayrıca bı taraftanda 2 yıl kalacak diş teli ile dayanabilecek miyim bilmiyorum yemek artıkları , sararma bide ağzında demir olacak sonuçta o yüzden tavsiye almaya ihtiyacım var buradaki cevaplara göre dişimin tedavi şeklini belirlemeyi düşünüyorum diş teli kulanan arkadaşlar bana süreçlerini detaylı bir şekilde , acısı ile tatlısı ile paylaşırsa memnun olurum uzun yazarsaniz sorun değil ne kadar detay o kadar iyi

Diş teli endişesi?