Bir insanın kaliteli olduğunu gösteren şeyler şunlar olabilir;
— Konuşma ve yazma üslubu — Dinlediği müzikler, müzik türü — Dünyaya bakışı — Yaşam tarzı — Hayvanları sevmesi — Sosyal medyada takip ettikleri — Sosyal medya paylaşımları — Mezun olduğu okul — Mesleği — Çalıştığı yer — Zevkleri ve Hobileri — İlişki geçmişi — Keyif aldığı şeyler — İzlediği filmler ve diziler — Vücudu (evet, vücudu)
Acı çekmesi diyorsunuz ama bu insan geçmişinde acı çekip narsist bir psikopata da dönüşebilir her acı çeken kaliteli değildir acılarından dolayı anlayış sahibi olmuş olgunlaşmış insan karşısındakine de saygılı davranır insana hayvana doğaya zarar vermez yaşadığı acıyı yaşatmak istemez
Soran
1 yıl
Aşağıda da belirttim "Tamam her acı çeken olmaz ama kaliteli olmak için de acı çekmek şart diyelim o zaman " diye senin bahsettiğin şey normal insan bence.
Bahsettiğim özelliklere sahip insan sayısı günümüzde belki %30 oranında filandır ben zamanında acı çektim o yüzden insan ilişkilerimde hassas ve anlayışlı davranmaya özen gösteririm kimsenin geçmişinde yaşadıklarını bilemeyiz o yüzden saygılı da olmalıyız ve hayvan ve doğaya saygısı olmayan sevmeyen o kadar çok pislik var ki anlatamam