Simdi bu konuyu da zirt isvecli bilim adamlarina sorup rahatsizlik vermek olmaz, ama kendi kendimize fikir yurutursek; cocugumla ayni yasta olmam sanki bi tik imkansiz be aga 🤔🤔
Ay pardon cicim, bak gene yanlis anladim , ıhtiyarlik iste 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Walla kimmis merak ettim, soyle olmazsa ben sahip cikiim garibana. Ona soz anasi ne kadar takiliosa yarisina anlasiiriz 🤝
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaptigimiz titiz calismalar, ince hesaplar ve isvecli bilim adamlarinin raporlarina gore; yaza dogru yaz gelicek 😬😬
Not; kesin bilgidir!!
Reis senin oğlun var mı?
Yok, ama istersen hemen bi adet yapimm 🤨
Cok kalmaz 9 aya cikaririm😎
Bi çocuk var 45 yaşında annem siteden çıkmıyor diyip seni söylüyor, oğlunsa ortadan kaldırayım anasıyla kahve içecem
Simdi bu konuyu da zirt isvecli bilim adamlarina sorup rahatsizlik vermek olmaz, ama kendi kendimize fikir yurutursek; cocugumla ayni yasta olmam sanki bi tik imkansiz be aga 🤔🤔
Yav 45 yaşındaki annem diyor seni gösteriyor, çocuk 18 yaşında birisi her gün soru soruyor işte
Ay pardon cicim, bak gene yanlis anladim , ıhtiyarlik iste 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Walla kimmis merak ettim, soyle olmazsa ben sahip cikiim garibana. Ona soz anasi ne kadar takiliosa yarisina anlasiiriz 🤝
Bi daha görürsem seni etiketleyecem
Korkutmadan ama lutfen, guzellikle yaklas.. hayirli bi is icin geldim falan de.🤪
Muah
Sorunu görünce bir erzurumlu olarak kafamda bu şarkı çaldı 😂😂😂
https://youtu.be/wlLH4cQf0RQ?si=T55GKVFx-5v-NgL9Tey Tey Tey 💃🏻💃🏻💃🏻
Yav yaz gelmesin Yks var yapmayın kurban olduklarım
Yav yaz gelsin bisiklet turlarına katılayım
Bak şu üniversiteyi kazanayım seni Miami ye götürcem istediğin kadar bisiklet binersin
Sen üniyi kazanana kadar ben ağaracam
Bişey olmaz jsjsjsjsj
Haci buraya kar yağmadı barajın %50 si boş şimdiden sular kesiliyor ölcez
Hemen kavanoza koyup sana kar gönderiyorum güzel kardeşim, gelene kadar su olur içersin.
Ha gönder haci belki iyi niyetinden kar yağar
Mübarek sayıya ulaşmış yaşın gid gide yazla kış birbirine giriyor hangi şehirdesin
İki gündür havalar soğudu
Yaz gelmesin be 🤣 mersin yanar
Orayadsnı yagdı
Aranılan yaza ulaşılamıyor
Bekliyoruz hacı yolu bekler gibi
Aşk uğramıyorsa güneş uğrasın şu öksüz gönlüme diyorum, sabah gözlerimi bi açıyorum ne güneş doğmuş ne aşk uğramış.
Kar gelmiş yanlış yere mi bakıp dua ettin ne yaptın tövbe estağfurullah ya😂😂
İmparator yaw
@Dürümcümusti2013 İmparator dedin sabah sabah yine fosil İbrahim Tatlıses aklıma geldi
Yoğk yaw SELAM SANA İMPARATOR çaktin mi haci
@Dürümcümusti2013 Seni pеzevenklerin elinden ben kurtarmadım mı loooğğğ
Gelmez çok bekleme
Ölmedin mi la sen, en son otobüsle kaçırıldıktan sonra daha haber alamamıştık
Bak bakayım ölmüş müyüm kolay mı beni kaçırmak
Gene karrrr