Beni bi çocuk istiyordu bu benim baba tarafından ama dıdısının dıdısına kadar karışan oldu a*k çocuğu istemedim o istedi ama hâlâ daha bekliyor sanırım ben yine istemiyorum dün bi ağzını yokladım amcamın oğlunun karısının konuyu açtım çocuktan sorucaksan ben söyliyim çocuk hâlâ bekliyor ben istemiyorum ama kimseyle evlenmiyor oda dedim ben niye soruyim beni ne ilgilendirir banane en son tipsizin tekiydi dedi bende çocuk yakışıklı değil falan demiştim daha önce benim çocuğu istemememi fırsat kolluyolar yok çocuk balon satıyomus zaten falan diyo evet biliyorum sabit işi yok zaten durumları falan iyi bide baya bizden annem yüzünden bunları s*ktir edemiyorumda evden ters bişey dedinmi kafanı kırarım diyor bana bi kaç kere kovmuslugum oldu babamın tarafından birilerini şimdi ağzımı açmak yasak oldu napıcam ben bilmiyorum bu insanlara sanane seni ne ilgilendirir dememek için kendimi zor tutuyorum o zamanda bu çocuğu istiyor dicekler napıcagimi şaşırdım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
uzak durun öyle insanlardan
Maalesef uzak duramıyoruz. akrabalar her zaman yüz yüzeyiz maalesef imkanım yon
Yok.
Bende isterdim en büyük istegim hatta uzak durmak ama olmuyor
Annem laf söylememe evden kovmamamada izin vermiyor asla
Yoksa evde kıyamet kopar
İnsanların dediklerini takmanın manası yok ama bazı lafların yüzünden şiddetle tehdit ediliyorsan da yapacak bir şey yok. Zaten akrabayla evlilik olmaz. En iyisi kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışmak.
Daha önce dedemleri ve kuzenlerimi evden kovdum annem ortalığı yıktı babam bile o kadar tepki vermedi bana ben seni böylemi yetiştirdim nasıl yetiştirmisler bunu diye arkamdan niye laf ettiriyon sen benim diye neler olmadı kıyamet koptu evde İnanki bazen en kötü serseri erkeğin bile bunlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum yüzlerinede söylüyorum kavga ettiğimiz zaman en kötü yer bile sizden iyidir diye ya her şeyimi aliyolar diye ana baba oluyolar sanki
Annem millete laf soktuğum zaman bile çıldırıyor o kadar millet ne derse kafasında olan cahil bitişi.
Birisi.
Yüzlerine neler demedimki onların hâlâ daha bana kızım diyolar
Demek annen insanları ve kelimeleri kendinden daha çok düşünen biriymiş, bu yüzden senin de kendisi gibi olmanı bekliyor. Ben psikolojiden pek anlamam ama çocukken hep bir şeyler karşılığında sevgi gören çocuklar büyüdüğünde annen gibi olabiliyor. Belki daha farklı şekilde konuşup bu meseleleri çözebilirsiniz annenle. Önce sana yapılan saygısızlığı anlamasını ve seninle empati kurmasını iste. Kendi muhtemelen "biz gençken böyle değildik" falan diyecek ama saygı duyulacak insan vardır duyulmayacak insan vardır. Senin istemediğin ve sevmediğin şeyleri yapmak için yanına gelip konuşan insanlarla muhattap olma zorunluluğun yok. Hem hangi anne başkalarının lafı için kendi çocuğunun huzurundan olmasını ister ki? Bence bunları söylemelisin annene.
Ama tabi bunları sakince konuşmak lazım. Her ne kadar annen sinirlerine hakim olamasa da sen ona bu konuda örnek olabilirsin. Bazen de evlatlar ebeveynlere bir şeyler öğretir.
Benim annem bunu anlamaz çok sinirli her gün bi tartışma oluyor altta üstte insanlar duyuyo sus diye susturuyor beni bizi dinliyo millet utandım artık bu ne biçim kızmış öyle derler diyo bu kadar kafasız ve aptal bi kadın
Benim aylardır etmediğim tartışma kalmadı o kadar gözü dönüyorki bazen vuruyorda
Bende ona saldırdım bi kaç defa iteledim kolunu sıktırdım ben diyorum senin himayen altında yasayamicam gidicek yerim olsa s*ktir olur gider bidaha yüzünüze bakmazdım diye milletin aileleri böyle değil diyorum kimin ailesi böyle değil diyo
Çıldırıyor biseyden dolayı tartıştığım saygısızlık yaptığımda
Gelen vuruyor giden vuruyor benim amcamın oğlu bile bana neler diyo açıp ağızlarını bişey diyemezler daha bu insanlara iyilik yapıyolar oda şimdi küstü sırf araba vermedi diye babama iyi oldu onlara
Bacım Allah rızası için ne anlatıyon ya... baloncu çocuğu istiyorsan kabul et teklifini olsun bitsin
Hayır bunlar durumları iyi olduğu için çocukla evlenmemi istemiyor benim içten içe
Niye kendileri mi evlenecek
Hayır kendileri evlenmicek araya fitne fesat sokma derdindeler sadece çünkü kendilerinin durumları iyi değil bu insanların durumları çok iyi bizdende iyiler o yüzden istememeleri normal bence ben olsam bende istemem neden istesinlerki kimse kimsenin iyiliğini istemez onu anladım kendisi rahat hayat sürmüyorken benim sürmemi istermi bence hayır