Beni neden kıskanıyor bu insanlar beni çocuktan sogutmakmı istiyolar neden kötülüyolar?

Beni bi çocuk istiyordu bu benim baba tarafından ama dıdısının dıdısına kadar karışan oldu a*k çocuğu istemedim o istedi ama hâlâ daha bekliyor sanırım ben yine istemiyorum dün bi ağzını yokladım amcamın oğlunun karısının konuyu açtım çocuktan sorucaksan ben söyliyim çocuk hâlâ bekliyor ben istemiyorum ama kimseyle evlenmiyor oda dedim ben niye soruyim beni ne ilgilendirir banane en son tipsizin tekiydi dedi bende çocuk yakışıklı değil falan demiştim daha önce benim çocuğu istemememi fırsat kolluyolar yok çocuk balon satıyomus zaten falan diyo evet biliyorum sabit işi yok zaten durumları falan iyi bide baya bizden annem yüzünden bunları s*ktir edemiyorumda evden ters bişey dedinmi kafanı kırarım diyor bana bi kaç kere kovmuslugum oldu babamın tarafından birilerini şimdi ağzımı açmak yasak oldu napıcam ben bilmiyorum bu insanlara sanane seni ne ilgilendirir dememek için kendimi zor tutuyorum o zamanda bu çocuğu istiyor dicekler napıcagimi şaşırdım
Beni neden kıskanıyor bu insanlar beni çocuktan sogutmakmı istiyolar neden kötülüyolar?