Diğer Normalde sigara içmiyodum iki tane içtim göğsüm ağrımaya başladı normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl arkadaşlar yaşıyorum geçti ağrı (bi daha içmicem) Normalde sigara içmiyodum iki tane içtim göğsüm ağrımaya başladı normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. normaldir çok içme 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Normal , başında dönmüştür 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 688 cevap paylaştı. Evet normal ciğerlerin alışık değil 0 0 Yorumla
fatihaykut63 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 870 cevap paylaştı. Normal tabi 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 741 cevap paylaştı. İçme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Normal 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zararlı birşeyin yan etkisi olması kadar normal ne var Yorumla Soran 1 yıl bi kezden bişey olmaz diye düşündüm ama tadını da beğenmedim zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birkezden çok şey olur bende öyle demiştim şu an bağımlıyım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bisey olmaz sabaha geçer başın döndümü 🙂 0 19 Yorumla Soran 1 yıl yok bi tane geçen hafta içmiştim bi de şimdi içtim boğazımda ağrımadı ama şimdi göğsümün ortası ağrıyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl La bisey olmaz korkma ama bidahada icme ne derdin var Yorumla Soran 1 yıl denemek istedim sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Icine cekiyonmu len Yorumla Soran 1 yıl ilk denediğimde içime çekmedim ama bugün çektim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kötüye bisey olmaz 🙂 Yorumla Soran 1 yıl niye öyle dedin ki🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şaka yaptım hemen aglicaksan konusmayalım 🙂 Yorumla Soran 1 yıl ya ciddi değildim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen sigaraya falan neden heves ettin anlat bakim Yorumla Soran 1 yıl ya heves etmedim denemek istedim lisede hiç içmemiştim geçen hafta arkadaşlarla toplandığımızda denedim ama tadı b*k gibiydi Yorumla Soran 1 yıl kimseden dilenmemek için paket almıştım bugünde içtim belki fikrim değişir diye ama değişmedi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevmedin yani? Çok arkadaşın var mı Yorumla Soran 1 yıl evet var ve sevmedim tadını Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende bugün 35 lik votka bitirdim kafam hala güzel yeminle tadı çok güzel sanada denettireyim bi ara 🙂 Yorumla Soran 1 yıl votka sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne içiyon içersen Yorumla Soran 1 yıl rakı ya da şarap Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evde içiyonmu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
normaldir çok içme
Normal , başında dönmüştür
İçe içe alışacaksın devam kesme sakın
Evet normal ciğerlerin alışık değil
İyi halt etmişsin
Normal tabi
İçme
Normal
Zararlı birşeyin yan etkisi olması kadar normal ne var
bi kezden bişey olmaz diye düşündüm ama tadını da beğenmedim zaten
Birkezden çok şey olur bende öyle demiştim şu an bağımlıyım
Bisey olmaz sabaha geçer başın döndümü 🙂
yok bi tane geçen hafta içmiştim bi de şimdi içtim boğazımda ağrımadı ama şimdi göğsümün ortası ağrıyo
La bisey olmaz korkma ama bidahada icme ne derdin var
denemek istedim sadece
Icine cekiyonmu len
ilk denediğimde içime çekmedim ama bugün çektim
Kötüye bisey olmaz 🙂
niye öyle dedin ki🥺
Şaka yaptım hemen aglicaksan konusmayalım 🙂
ya ciddi değildim
Sen sigaraya falan neden heves ettin anlat bakim
ya heves etmedim denemek istedim lisede hiç içmemiştim geçen hafta arkadaşlarla toplandığımızda denedim ama tadı b*k gibiydi
kimseden dilenmemek için paket almıştım bugünde içtim belki fikrim değişir diye ama değişmedi
Sevmedin yani? Çok arkadaşın var mı
evet var ve sevmedim tadını
Bende bugün 35 lik votka bitirdim kafam hala güzel yeminle tadı çok güzel sanada denettireyim bi ara 🙂
votka sevmiyorum
Ne içiyon içersen
rakı ya da şarap
Evde içiyonmu
Alakası yok
Kanser