Lutfen bana yardim edin nasil bir psikolojide oldugumu merak ediyorum doğru yoldamiyim?

Lisedeyim. Ortaokuldan beri yakin olduğum yedigimiz seyler ayri gitmeyen kizlarla ayni siniftayim ama bu sene asla benim kafamdan olmadiklarini anladim ve hic anlasamiyorum cokcokcok farkli kafadalar ben gelecegimi cok dusunuyorum ama onlar benim aksime relax takiliyorlar üniversite umurlarinda degil tek dusundukleri sevgili yapmak falan benide iclerine çekmeye calisiyorlar tabiiki uzak duruyorum ama nereye kadar, okulumu nakil aldirmak istiyorum ama diğer okulumda yalnız kalmaktan çok korkuyorum onlarla yasadigimiz anilari özleyeceğimden cok korkuyorum en buyuk pismanligim olmasindan da korkuyorum nasil bir psikoloji icerisindeyim hic bilmiyorum ama gercekten bikmis gibiyim sabrım kalmadi ne onlara nede dusuncelerime abarttigimi dusunebilirsiniz... Nakil aldirmalimiyim? Yoksa hic desteklemedigim konulari surekli konusmaya dinlemeye devammi etmeliyim?

Lutfen bana yardim edin nasil bir psikolojide oldugumu merak ediyorum doğru yoldamiyim?