Sevgilimle çok güzel anlaşıyoruz. Zaten beraber yaşıyoruz. Ama bazı tatillerde kızıyla beraber vakit geçiriyorlar kızıyla. Ben de çok küçük olduğu için etkilenmesin diye baş başa bırakıyorum onları. Genelde başka planlar yapıyorum. Döndüğümde ise evimde her tarafta çocuk oyuncağı görüyorum. Gün boyu bana kızım şöyle tatlı kızım böyle şeyler yaptı diye anlatıyor. O kadar sıkıcı geliyor ki bu. Yeter diyorum ya yeter. Keşke anlatmasa ve eski düzenimize dönsek, sadece ikimiz olsak.
İnsan gerçekten , kendi çocuğu olmayınca dünya tatlısı da olsa istemiyor o çocuğu.
Hem sevgilimi çok seviyorum hem de ben bu çocuğu hayatımda, evimde, dünyamda istemiyorum. Bu asla istediğim şekle getiremem değil mi? Yani babalığı ile yeni evliliği illa iç içe olmak zorunda değil. Gitsin dilediği kadar kızıyla vakit geçirsin ama eve taşımasın istiyorum. Benim ona hayat arkadaşı olarak sorumluluğum var ama benden önce doğan çocuğu buna dahil olamaz çok saçma.
Severim sandım ama şu anda da o kadar sinir oluyorum ki. Sırf başkasıyla kaza kurşunu çocuğu oldu diye neden kendi doğurmadığım çocuğu hayatıma sokmalıyım , bunu kendime yediremiyorum.
Evlilik teklifi etti. Aklıma takılan tek nokta bu.
Bunu oturtabilirsem evet diyeceğim , yoksa ayrılmak en iyisi sanırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anladıgım kadarıyla cocuk senden degil ve sen sevgili oldugunda kızı oldugunu biliyırdun dogrumu
Evet aynen öyle
Çocukla benim aramda bir bariyer olacağını da iletti başından beri. Ama son birkaç aydır böyle
Peki meraktan soruyorum Mesela neyi seni rahatsız ediyor çocuğun genel olarak çocuklarımı sevmiyorsun yoksa sadece başkasının olduğu için ben Bakmak zorunda değilim mi diyorsun
Aksine çocuklarla çok iyi anlaşırım. Eminim bir gün vakit geçirsek de çocuk kendisi sever beni.
Ama eskinin bir artığı o, gerek yok. Yeni bir evlilik yapılıyor, eskiyi getireceksek ben de eski sevgilileri getireyim g. vat g. vat yaşayalım.
Annesi var babası var. Ayrılmaya karar veren de , çocuğu yapmaya karar veren de onlar. Benim sorumluluğum değil, benimle bir kan bağı yok bir ilişkisi de olmamalı.
Bir de bu tür ayrılmış çiftlerde kızlar annelerinin truva atıdır. Gerek yok.
Babası dilediği kadar vakit geçirebilir başka bir düzen kurup
Bence de haklısın Senin Aslında amacın çocuğu sevmemek değil çocuk ile annesi sürekli iletişim halinde olacak Dolayısıyla babası ve senin arandaki her şeyi anlatacak diye istemiyorsun
Öyle bir şansın yok. Ve emin ol bir gün bir tercih yapmak zorunda kalırsa seçtiği sen olmazsın.
İlişkinin başında bunun tam tersi olduğunu, önemli olanın ben olduğumu ve çocukla beni muhattap etmeyeceğini söyledi
Ben bu çocuktan kurtulur annesiyle bir yaşama uğurlamasını bilirim, sen merak etme
Onlar hep olur. Ne diyecekti ki başka.
Yok işte, o demekle kalmayacak. Ben kararlıyım.
Bilmiyorum sevgiye çare yok maalesef
Eski sevgililerinin arasından en sevdiği güvendiği ve sonsuza kadar söz verdiği kadından peydahladığı çocuğu sevebilirim. Ama o çocuk haklı olarak benim masamda anasından bahseder. Ne yapacağım? Sırf bu tatlı çocuk mazlum olmasın diye eski eşini mi dinleyeyim masada? Oldu olacak dizelim ikimiz de tüm eskileri.. g. vat g. vat yiyrlim akşam yemeğimizi. Herkes bir şeyler anlatsın
Büyüdüğünde annesi doldurup yollayabilir. Bir evlilik gizli ve kendi içinde olmalı. Truva atı giren evlilik ne kadar sürebilir ki
Kızlara güven oluyor bir şekilde gidecek yeri olmuyan için ama erkekler kaçıp giderse gücün yetmez
Anlamadım tam?
Bahsettiğin kız, sevgilimin kızıysa emin ol, ne o kıza ne de başkasının bu durumdaki kızına asla güven olmaz.
Kızlar anneleriyle çok çabuk empati kurar ve içine doğduğu bu ayrılmış aile için de günah keçisi arar. Ta da ! Üvey anne. Hiç şaşmaz
Doğru düşünüyorsun durum tam tersi olursa ilişkiyi erkek yönetiyor onu diyorum