Diğer Seninle Asla... Cümlesini tamamlayın? Theguestt Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım biraz yaratıcılık.Seninle asla, son kurabiyemi paylaşmam. 🤣 Güncellemeler1 yıl Ben eylenceli bişiler bekliyordum. Herkes çok depresif... 🤕 Seninle Asla... Cümlesini tamamlayın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. karşımda ki kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Seninle asla o yolları yürümem senin teninden önce duvarların var 1 8 Yorumla Theguestt 1 yıl 🤣 🧱 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Odunsunuz mu 🤣 Yorumla Theguestt 1 yıl Ne yazsam bilemedim, aklıma emojilerle cevap vermek geldi 😅 🪵😇 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazacak bişey bende bulamayınca şarkıdan alıntıladım Yorumla Theguestt 1 yıl . d iyimiş Yorumla Theguestt 1 yıl Ama bu saatte normal. Soru güzel de saat yanlış gibi geldi 😏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse iyi geceler Yorumla Theguestt 1 yıl İyi geceler 🙏 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seninle asla bir yola çıkmam 0 1 Yorumla Theguestt 1 yıl Ahaha 🛣️🚙 Yorumla
whitechocolatemocha8 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 91% 1 yıl Aynı yolda yürümemm..😂 0 1 Yorumla Theguestt 1 yıl 🛣️🚶♀️🚶♂️🚷 🤣🤣 Yorumla
IF34RL3SSI Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Seninle asla muhatap olmam 0 1 Yorumla Theguestt 1 yıl 🚫💬 Yorumla
Ahdevefa61 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Seninle asla aynı yastığa baş koyamıycaz 1 1 Yorumla Theguestt 1 yıl 🛏️🙅♂️🙅♀️ Yorumla
KINGAMAYALNIZ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Paraşütle atlamam 0 1 Yorumla Theguestt 1 yıl 🪂🪂🚫 Yorumla
Kurtbakışlı83726 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Kırmak istememiştim 0 1 Yorumla Theguestt 1 yıl : ( Yorumla
erginoo Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Seninle asla olmaz 0 1 Yorumla Theguestt 1 yıl Ben eylenceli bişiler bekliyordum. Herkes çok depresif... 🤕 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
karşımda ki kişiye göre değişir
Seninle asla o yolları yürümem senin teninden önce duvarların var
🤣 🧱
Odunsunuz mu 🤣
Ne yazsam bilemedim, aklıma emojilerle cevap vermek geldi 😅 🪵😇
Yazacak bişey bende bulamayınca şarkıdan alıntıladım
. d iyimiş
Ama bu saatte normal. Soru güzel de saat yanlış gibi geldi 😏
Neyse iyi geceler