Diğer Kızlar bakalım isminizden tesettürlü ya da açık olduğunuzu bulabilecekmiyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl @banamiyavde olm niye benden önce fikir yirutuyon. Kizlar sizde cebao vermeyin suna ya butun sırrı bozdu Kızlar bakalım isminizden tesettürlü ya da açık olduğunuzu bulabilecekmiyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Allahım ne kafalar var of of çok kötü döneme denk geldik 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Sen kesin açıksın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doğru tahmin anan gibş Yorumla Soran 1 yıl Vatan hainiisn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hainnnn Yorumla
blckjuliet Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bul.. 1 14 Yorumla banamiyavde 1 yıl kapalı Yorumla hamsterArda 1 yıl Net pembe hemde gotik Yorumla blckjuliet 1 yıl @hamsterArda gotik derken Yorumla Soran 1 yıl Üst kapalı alt açık senin bence Yorumla hamsterArda 1 yıl Gotik işte Yorumla blckjuliet 1 yıl Nasıl yani o ne demek Yorumla hamsterArda 1 yıl Kanka qkpli misin aw Yorumla blckjuliet 1 yıl @hamsterArda gotik değilim 😀 Yorumla hamsterArda 1 yıl Adam ol Yorumla blckjuliet 1 yıl @hamsterArda ne saçmalıyorsun sen Yorumla hamsterArda 1 yıl Tamam kes Yorumla blckjuliet 1 yıl @hamsterArda ya defol ergen Yorumla Soran 1 yıl Benim yorumlar kisminda kavga etmeyin babanizin rvimi burasi Yorumla blckjuliet 1 yıl Üst kapalı alt açık ne demek onu söylesene sen bi Yorumla
Elysiaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İpek 0 3 Yorumla banamiyavde 1 yıl açık Yorumla Soran 1 yıl Açık net Yorumla Elysiaa_ 1 yıl @banamiyavde doğru 😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evett 2 41 Yorumla Soran 1 yıl Evet isminde kız ilk defa duyuyorum Yorumla banamiyavde 1 yıl kafası karışık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kes be Yorumla Soran 1 yıl Açık kesin serserinin teki bu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yooo kapalıyım serseri ne be Yorumla Soran 1 yıl Sen aile zoeuyla kapalisin bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yooo kendim istedim sana mı kaldı Yorumla Soran 1 yıl Evet bana kaldı kardeşim yoksa kimsenin özgürlüğüne karışmayan medeni bir insanmı sandın beni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kim köpek yani 😃😄 kapalıyım ama gayet rahat elit biriyim köylüSeni Yorumla Soran 1 yıl Beyler beni tanıdı siz devam edin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Otlu peynir kokuyorsundur Yorumla Soran 1 yıl Çok seviyorum ama napimmm 🥺🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi ki lezbiyenim Yorumla Soran 1 yıl İğrsnçsin ya kız kıza nasıl zevk alırsın kj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normal kız değil zaten erkeksi olması lazim Yorumla Soran 1 yıl Erkeksidede alet olmuyor ya hani o zevki sana veremezki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Strapon var ya canım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ki ben vajina ve popo yalamayı seviyorum tercih meselesi Yorumla Soran 1 yıl Olm penis kadar zevk veremezki o sıcaklığı iki tarafında hissetmesi lazım biz azmı tavuk göğüsüne oluk açıp attırdık hey gidi hey Yorumla Soran 1 yıl Hepsini deneyiptemi bu yolu seçtin yoksa denemedinmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bak şimdi ben küçükken kuran kursunda bi kızla sürekli öpüştük falan o an hoşuma gitti ve kızlardan hoşlandığımı farkettim Yorumla banamiyavde 1 yıl süpermiş Yorumla Soran 1 yıl Bence erkeklerle denemediğin için bu şekilde madem böyle tutkuların var bence bir erkekle denemelisin böylece gençlik yıllarını bu zevkten mahrum etmemiş olursun Yorumla banamiyavde 1 yıl iki mi bir mi peki sence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Of eski erkekler mi kaldı sanki gerek yok valla Yorumla Soran 1 yıl @banamiyavde knk sende bi z. ktrr git arfik yetef Yorumla banamiyavde 1 yıl çok önyargılısın bence Yorumla banamiyavde 1 yıl sana zararım yok knka :) takılıyoruz işte üçümüz :) Yorumla Soran 1 yıl Bende mesela hayat kadınına gidiyorum o baskınlığı hissettirdiğimde rahatsız oluyorlar bu sefer emir vermek zorunda kalıyorum dkdbdjdj Yorumla banamiyavde 1 yıl paralı yapma knka hastalık bulaşır Yorumla Soran 1 yıl @banamiyavde kanka en azından parayı verince pacandan dusuyorlar bir kizla iliski sorumluluğunu yüklenecek durumda değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Merak etmeyin zaten öyle paçanıza takılan kız kalmadı hersey para Yorumla banamiyavde 1 yıl katılıyorum sana, kız haklı hem de yüzde yüz Yorumla Soran 1 yıl @banamiyavde ikinizinde @. qmk o zaman ne diyieyim size Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen 100 yıl geridesin Yorumla banamiyavde 1 yıl knk çok agresifsin, kız belki ikimizi birlikte isticek hemen pes etme :) Yorumla Soran 1 yıl @banamiyavde kiz benim altımda dayanmazki ikiye gerek yokssss Yorumla Soran 1 yıl Aynen kral aynen aynen aynennnnnn Yorumla banamiyavde 1 yıl çok bencilsin knk Yorumla Soran 1 yıl @banamiyavde tamam bir butu senin olsun ağlama Yorumla banamiyavde 1 yıl 😅😅😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bak bakalım 2 3 Yorumla banamiyavde 1 yıl kapalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @banamiyavde evet Yorumla Soran 1 yıl @banamiyavde lan olm benden once cevap verme bozdum butun oyunu ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Nur 😅🤣 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kapalı Yorumla banamiyavde 1 yıl kapalı Yorumla Daddy35_35 1 yıl Mini etek giyen biri Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açığım Yorumla Soran 1 yıl İstisnalar kaideyi bozmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Allahım ne kafalar var of of çok kötü döneme denk geldik
Sen kesin açıksın
Doğru tahmin anan gibş
Vatan hainiisn
Hainnnn
Bul..
kapalı
Net pembe hemde gotik
@hamsterArda gotik derken
Üst kapalı alt açık senin bence
Gotik işte
Nasıl yani o ne demek
Kanka qkpli misin aw
@hamsterArda gotik değilim 😀
Adam ol
@hamsterArda ne saçmalıyorsun sen
Tamam kes
@hamsterArda ya defol ergen
Benim yorumlar kisminda kavga etmeyin babanizin rvimi burasi
Üst kapalı alt açık ne demek onu söylesene sen bi
İpek
açık
Açık net
@banamiyavde doğru 😀
Tubi
Açık
Evett
Evet isminde kız ilk defa duyuyorum
kafası karışık
Kes be
Açık kesin serserinin teki bu
Yooo kapalıyım serseri ne be
Sen aile zoeuyla kapalisin bence
Yooo kendim istedim sana mı kaldı
Evet bana kaldı kardeşim yoksa kimsenin özgürlüğüne karışmayan medeni bir insanmı sandın beni
Sen kim köpek yani 😃😄 kapalıyım ama gayet rahat elit biriyim köylü
Seni
Beyler beni tanıdı siz devam edin
Otlu peynir kokuyorsundur
Çok seviyorum ama napimmm 🥺🥺🥺
İyi ki lezbiyenim
İğrsnçsin ya kız kıza nasıl zevk alırsın kj
Normal kız değil zaten erkeksi olması lazim
Erkeksidede alet olmuyor ya hani o zevki sana veremezki
Strapon var ya canım
Ki ben vajina ve popo yalamayı seviyorum tercih meselesi
Olm penis kadar zevk veremezki o sıcaklığı iki tarafında hissetmesi lazım biz azmı tavuk göğüsüne oluk açıp attırdık hey gidi hey
Hepsini deneyiptemi bu yolu seçtin yoksa denemedinmi
Bak şimdi ben küçükken kuran kursunda bi kızla sürekli öpüştük falan o an hoşuma gitti ve kızlardan hoşlandığımı farkettim
süpermiş
Bence erkeklerle denemediğin için bu şekilde madem böyle tutkuların var bence bir erkekle denemelisin böylece gençlik yıllarını bu zevkten mahrum etmemiş olursun
iki mi bir mi peki sence
Of eski erkekler mi kaldı sanki gerek yok valla
@banamiyavde knk sende bi z. ktrr git arfik yetef
çok önyargılısın bence
sana zararım yok knka :) takılıyoruz işte üçümüz :)
Bende mesela hayat kadınına gidiyorum o baskınlığı hissettirdiğimde rahatsız oluyorlar bu sefer emir vermek zorunda kalıyorum dkdbdjdj
paralı yapma knka hastalık bulaşır
@banamiyavde kanka en azından parayı verince pacandan dusuyorlar bir kizla iliski sorumluluğunu yüklenecek durumda değilim
Merak etmeyin zaten öyle paçanıza takılan kız kalmadı hersey para
katılıyorum sana, kız haklı hem de yüzde yüz
@banamiyavde ikinizinde @. qmk o zaman ne diyieyim size
Sen 100 yıl geridesin
knk çok agresifsin, kız belki ikimizi birlikte isticek hemen pes etme :)
@banamiyavde kiz benim altımda dayanmazki ikiye gerek yokssss
Aynen kral aynen aynen aynennnnnn
çok bencilsin knk
@banamiyavde tamam bir butu senin olsun ağlama
😅😅😅
Bak bakalım
kapalı
@banamiyavde evet
@banamiyavde lan olm benden once cevap verme bozdum butun oyunu ya
Nur 😅🤣
Kapalı
kapalı