Diğer Kıza burnun uzun, boyun kısa dedim aglarmi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boyu 1.50 bide. Ama öyle yani napimm. Engeli bastım sonra Güncellemeler1 yıl Haddini bilmeli Güncellemeler1 yıl ... Kıza burnun uzun, boyun kısa dedim aglarmi? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xGölgeHaramisi Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Fiziksel özellikleriyle neden yargılayıp engelledim? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Haddini bilmiyodu Yorumla xGölgeHaramisi 1 yıl O zaman bilemem kardeşim de keşke fiziksel özelliğini yüzüne vurmasaydın Yorumla Soran 1 yıl Kendini benden iyi goruyodu ama ondan öyle dedim Yorumla xGölgeHaramisi 1 yıl Eğer fiziksel özelliklerini senin yüzüne vurduysa haklısın o zaman Yorumla Soran 1 yıl Bana vurnadi yaa ben ona vurdum.. ayrıca kendini güzel zannediodu.. haketti bence. Jendini daha iyi goruyodu Yorumla
DünyaBirHapishane Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Ne geçti eline kalbini kırınca sen çok mu yakışıklısın? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayir. Ama o da haddini bilsin Yorumla DünyaBirHapishane 1 yıl Aynısını yaşaman dileğiyle 🙏🏻 Yorumla Soran 1 yıl Kendini bendnen iyi goruyodu sma ondan Yorumla
Leylatekin__ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Oda sana muhtaç değil ya 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Haddini bilecek Yorumla Leylatekin__ 1 yıl Haddini bilmemek ne alaka anlamadım bence sen haddini bilmiyorsun kendini sadrazam torunu mu sanıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Haketti bence az bile dedim. Kısacık bişey bide Yorumla Leylatekin__ 1 yıl Sen nesin ki 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Özgüveni komik ama bence. Burun uzun, boy kısa aggssgsg Yorumla Leylatekin__ 1 yıl Senin fiziğin mükemmel mi ki hic biri tercih değil ayrıca burun estetikle halledilir ama senin karakterin hic değişmez ayrıca herkes illaki birisini de bulur yani kimse vazgeçilmez değil bulunmaz Yorumla Leylatekin__ 1 yıl Değil Yorumla Soran 1 yıl Ama egosuna kızdım yaa kendini benden iyi zannediyo kızdırdı beni.. Yorumla Leylatekin__ 1 yıl O konuda haksızda sayılmazsın kendini üstün görmesi itici Yorumla Soran 1 yıl Evet bende üzüldüm yazarken seni yanımda bile gezdirmem falan dedim. Ama napim yanj Yorumla Leylatekin__ 1 yıl Sende kırıcı olmuşsun oda açıkcası hoş olmamış ama sende kötü hissediyor gibisin Yorumla Soran 1 yıl Pismanim ama. yaoacak bişey yok yanı.. haddini bilmeli Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ağlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fiziksel özellikleriyle neden yargılayıp engelledim?
Haddini bilmiyodu
O zaman bilemem kardeşim de keşke fiziksel özelliğini yüzüne vurmasaydın
Kendini benden iyi goruyodu ama ondan öyle dedim
Eğer fiziksel özelliklerini senin yüzüne vurduysa haklısın o zaman
Bana vurnadi yaa ben ona vurdum.. ayrıca kendini güzel zannediodu.. haketti bence. Jendini daha iyi goruyodu
Ne geçti eline kalbini kırınca sen çok mu yakışıklısın?
Hayir. Ama o da haddini bilsin
Aynısını yaşaman dileğiyle 🙏🏻
Kendini bendnen iyi goruyodu sma ondan
Oda sana muhtaç değil ya
Haddini bilecek
Haddini bilmemek ne alaka anlamadım bence sen haddini bilmiyorsun kendini sadrazam torunu mu sanıyorsun
Haketti bence az bile dedim. Kısacık bişey bide
Sen nesin ki 🤣🤣
Özgüveni komik ama bence. Burun uzun, boy kısa aggssgsg
Senin fiziğin mükemmel mi ki hic biri tercih değil ayrıca burun estetikle halledilir ama senin karakterin hic değişmez ayrıca herkes illaki birisini de bulur yani kimse vazgeçilmez değil bulunmaz
Değil
Ama egosuna kızdım yaa kendini benden iyi zannediyo kızdırdı beni..
O konuda haksızda sayılmazsın kendini üstün görmesi itici
Evet bende üzüldüm yazarken seni yanımda bile gezdirmem falan dedim. Ama napim yanj
Sende kırıcı olmuşsun oda açıkcası hoş olmamış ama sende kötü hissediyor gibisin
Pismanim ama. yaoacak bişey yok yanı.. haddini bilmeli
Senide görelim habeş orangutanı
Ağlar
Ağlamaz.