Diğer Şu temsilciler bir cevaplasın bakayım bizi 10 yıl bekletirken ne yapıyorsunuz arka planda 😂? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Mesela Isparta petrol turizm 20 dakikadır müsait temsilci bekliyorum saat 2 ye geliyor napıyorsunuz abi ameliyat mı Yapıyorsunuz dakikalardır ya sjsj Şu temsilciler bir cevaplasın bakayım bizi 10 yıl bekletirken ne yapıyorsunuz arka planda 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 😄😄 müşteri temsilcisi mı 1 29 Yorumla Soran 1 yıl Evet evet 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄😄Konuşurken mastürbasyon yaptığım dahi oluyordu. 😄 film dizi izlemek yemek yemek kargo almak filan Yorumla Soran 1 yıl Ya manyak mısınız ahahahaaa😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Müsait temsilci sizi yanıtlıyacak beklediğin için teşekkürTemsilci 313131313131 6262626262 93939393939393 snsjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄😄😄 valla zevkli oluyordu napm Yorumla Soran 1 yıl Yarabbim ya resülAllaahh, 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄 dahaa ohoo neler neler Yorumla Soran 1 yıl Eskort mu çağırıyorsunuz 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄 yok ama sevgilime oral seks filan yapmıştım ciddiyim bak abartmym 😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Kusura bakmayın temsilcimiz şu an Cinsel münasebette zevkü sefa sürüyor ilk müsait seni yanıtlıyacak beklediğiniz için teşekkür 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaptırmştm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄😄Lütfen hattan ayrlmayn Yorumla Soran 1 yıl youtube.com/shorts/PG6TUHUSeTg?si=FnaPH7jBJk3lVXSv bu video benden sana gelsin o zaman sjsj:( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄😄 6 yıl çalıştım kuzum Yorumla Soran 1 yıl Vay be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄 merakın giderildi umarım lady Yorumla Soran 1 yıl Güzel giderildi öteki ne de ana avrat girdim 52 dakika sonra yüzüme kapattılar böyle güzel kardeşim Lil yok ya Yorumla Soran 1 yıl Böyle kardeşmlik yok dedim bak dikkatini çekerim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Operatör mu banka mi 😄😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tiyo verebilirim hizli bağlanmak için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Site otomatik düzenliyor. 😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Verir misin. Operatör Yorumla Soran 1 yıl Bir dahakine kullanayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😇 hala bağlantı olmadı mı yuhh Yorumla Soran 1 yıl Yüzüme kapattılar ya ondan sövdüm zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄 buradan düzeltiyor site, çıkayım gizliden taktiği anlatm özelden istersen Yorumla Soran 1 yıl Buradan isterim 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🙄 top secret olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki. 🤐🤐 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ne temsilcisi 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tuvalete gidiyorlar yemek yiyorlar uyuyakalıyorlar sigara kahve içmeye gidiyorlar Yorumla Soran 1 yıl Ağzıma sçtılar 30 dk olacak yaof 😭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen batman petrol turizmi neden darlıyorsun 😀😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
😄😄 müşteri temsilcisi mı
Evet evet 😂
😄😄Konuşurken mastürbasyon yaptığım dahi oluyordu. 😄 film dizi izlemek yemek yemek kargo almak filan
Ya manyak mısınız ahahahaaa😂😂
Müsait temsilci sizi yanıtlıyacak beklediğin için teşekkür
Temsilci 313131313131 6262626262 93939393939393 snsjs
😄😄😄 valla zevkli oluyordu napm
Yarabbim ya resülAllaahh, 😂😂😂
😄 dahaa ohoo neler neler
Eskort mu çağırıyorsunuz 😂
😄 yok ama sevgilime oral seks filan yapmıştım ciddiyim bak abartmym 😄😄
Kusura bakmayın temsilcimiz şu an Cinsel münasebette zevkü sefa sürüyor ilk müsait seni yanıtlıyacak beklediğiniz için teşekkür 😂
Yaptırmştm
😄😄Lütfen hattan ayrlmayn
youtube.com/shorts/PG6TUHUSeTg?si=FnaPH7jBJk3lVXSv bu video benden sana gelsin o zaman sjsj:(
😄😄 6 yıl çalıştım kuzum
Vay be
😄 merakın giderildi umarım lady
Güzel giderildi öteki ne de ana avrat girdim 52 dakika sonra yüzüme kapattılar böyle güzel kardeşim Lil yok ya
Böyle kardeşmlik yok dedim bak dikkatini çekerim 😂😂
Operatör mu banka mi 😄😄
Tiyo verebilirim hizli bağlanmak için
Site otomatik düzenliyor. 😄😄
Verir misin. Operatör
Bir dahakine kullanayım
😇 hala bağlantı olmadı mı yuhh
Yüzüme kapattılar ya ondan sövdüm zaten
😄 buradan düzeltiyor site, çıkayım gizliden taktiği anlatm özelden istersen
Buradan isterim 😀
🙄 top secret olsun
Peki. 🤐🤐
Ne temsilcisi
Tuvalete gidiyorlar yemek yiyorlar uyuyakalıyorlar sigara kahve içmeye gidiyorlar
Ağzıma sçtılar 30 dk olacak yaof 😭
Sen batman petrol turizmi neden darlıyorsun 😀😀
Ne temsilcisi