Diğer Geceniz nasıl geçiyor benimki yalnız ve sıkıcı? Sivaslım92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Çok sıkıcı Geceniz nasıl geçiyor benimki yalnız ve sıkıcı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
irem34687 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Benimkidee aynısııYalnız ve sıkıcı 0 2 Yorumla Sivaslım92 1 yıl Neden böyleyiz ya Yorumla irem34687 1 yıl Bilmiyorum kii Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sen neden bu kadar sempatik ve yalnızsın 0 7 Yorumla Sivaslım92 1 yıl Teşekkür ederim bilmiyorum valla ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilirsin bilirsin Yorumla Sivaslım92 1 yıl Bilmem bu aralar öyle maalesef yok kimse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alsana beni Yorumla Sivaslım92 1 yıl Gel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okul vs olmasaydı sana yürürdüm de hayat mücadelesi zor yaa Yorumla Sivaslım92 1 yıl Aynen öyle zor valla neyse sağlık olsun ya Yorumla
yaren2147 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Benim de ayni 0 1 Yorumla Sivaslım92 1 yıl Valla genle olarak öyle yanlız olunca geçmiyor Yorumla
bsakdemr11 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sıkıcı 0 3 Yorumla Sivaslım92 1 yıl Aynen ya çok sıkıcı valla telefon bana ben telefona bakıyorum Yorumla bsakdemr11 1 yıl @Serkozican34 sen önce kendini aydınlat ya salagi Yorumla Sivaslım92 1 yıl @Serkozican34 ya bi hadi ordan git yav Yorumla
Bunalmaktanbunaldım Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl geçmiyor 0 9 Yorumla Sivaslım92 1 yıl Aynen ya geçmiyor valla sağa sola dönüp yoruluyorum Yorumla Bunalmaktanbunaldım 1 yıl dizi izle iyi gelr belki Yorumla Sivaslım92 1 yıl Hım bakıyorum önerebileceğin varsa beklerim Yorumla Bunalmaktanbunaldım 1 yıl kızılcık şerbo izledim hahaah belki izliosundun Yorumla Sivaslım92 1 yıl 😂😂 aynen geçmiyor ya iyi gelecek biri lazım Yorumla Bunalmaktanbunaldım 1 yıl amacınn ne tam olarak açaba Yorumla Sivaslım92 1 yıl Sohbet etmek Yorumla Sivaslım92 1 yıl Hım yok izlemiyorum genellikle film bakıyorum bazen Yorumla Sivaslım92 1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok kötü 0 4 Yorumla Sivaslım92 1 yıl Senin neden kötü anlatmak istersen dinlerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sıkılırsın bence Yorumla Sivaslım92 1 yıl Yok anlat Yorumla Sivaslım92 1 yıl Dinlerim iyi gelir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benimkidee aynısıı
Yalnız ve sıkıcı
Neden böyleyiz ya
Bilmiyorum kii
Sen neden bu kadar sempatik ve yalnızsın
Teşekkür ederim bilmiyorum valla ya
Bilirsin bilirsin
Bilmem bu aralar öyle maalesef yok kimse
Alsana beni