Şimdi ben bir kızı seviyorum. Ailesi falan biliyor durumu. Annesi bir ton şey söyledi vazgeç falan diye. Ama seviyorum işte uzak duramıyorum. Kız da beni istemiyor üstüne üstlük. Ne yapabilirim? her şey önce iyi biriyim. Maddi durumum iyi. Tek suçum kız olmak mı🥲 neden sevmiyor beni🥲
bir yolunu bulalım A dostlar 👯♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sonuna okuyana kadar hersey normaldi de hatta neden kız hesabı açtın diye soracaktım ama işte sonunu okuyana kadar
Çok zorda kalmasam hesap bile açmazdım. Ama napacagımı bilmiyorum. Annem zaten kaç kere benim için kapılarına gitti. Kızın hasta falan diyip annesi annemle tartışmış. Kızla konuşturmaya bile engel olmuşlar. Abisi amcası herkes biliyor durumu. Annesi uzak dur bizden diyo. Ama 3 sene oldu hala vazgeçemiyorum
Ailene yansıtmadan devam edeceksin. Arkadaşım öyle yapıyor.
Ailem zaten biliyo durumu
Üstünü kapat devam et.
Kız deni istemiyorsa ne yapalım kabulleneceksln
Önce istiyorum demişti. Aileşi ne yaptıysa caydı sonra
Buna kimse çare bulamaz
O kadar mı zor?
Zor basit olur imkansız demek daha doğru, bir heves sadece
Heves değil ki. Heves olsa 3 senede çoktan biterdi
Akıl işi değil işte, gerçekler bazen tam anlaşılmaz ya sende ki öyle, günün sonunda göreceksin illa ki kendine şaşıracaksın muhtemelen
Ama bana umut verip sonra böyle yapması beni bu duruma getirdi
Anca buraya kadar getirebilir ötesi olmayan bişey buraya kadar nasıl geldi çok garip, hayata doğaya baş kaldırmak gibi
Ikinizin aileside biliyor mu lez oldugunuzu
Benim ailem onu sevdiğimi biliyor. Onun ailesi de. Ama kız önce seviyorum dedi. Şimdi caydı. Hiç bir şekilde iletişimimiz yok. Annesi de uzak dur kızım başkasını seviyor falan diyo. Ben vazgeçeyim diye öyle dediğini biliyorum.
Bence insan icinden ne geliyorsa onu yasamali onuda bu fikre ikna et muthemelen aile baskisindan sebep cekiniyor
En başta istemese engellerdi dimi? Çünkü ben hiç arkadaşça yaklaşmadım. Açık açık seni seviyorum dedim. Niyetimi bildiği halde benle konuştu. Bana zaman ver dedi. Sonra olur dedi. Ne olduysa sonra vazgeçti. Mesajları okumamaya başladı. Telefonu açmamaya başladı
Bence unutmaya calisiyor istiyor ama ailesinden sebep mumkun olarak gormuyor en iyisi ikna et hollandaya iltica et encinsellik uzerinden
Vazgeç bu eğilimden.
Erkeklerden hoşlanıyordur