Yakışıklı, iyi eğitimli, zengin bir erkeğin dolayısıyla hiçbir kafana kendi mi yakıştıramıyorum, hiçbir kadını kendime layık görmüyorum, haksız mıyım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben bunun nedeninin çok daha başka olduğunu düşünüyorum. Bence sende biliyorsun nedenini... sadece kendine itiraf etmiyorsun.
Neymiş söyle de bilelim
Niye gizlisin madem bu kadar iyiysen jdskdj haksızsın
Profilimi kimseye göstermek zorunda değilim. Ayrıca beni reelde görsen haklıymışsın dersin dibin düşer bana. Ama ben sana bakar mıyım orası muallak
Bu kadar egoist olanlarda genel kültür genelde sıfır oluyor sen kimsin de sana bakar mıyım diyosun sjsjsjs tamam en iyisisi sensin
Tarih, matematik, spor, sinema, ekonomi, siyaset, astronomi gibi alanlarda benim kadar bol kitap okumuş ve bilgiye sahip insan zor bulursun ama neyse
Birini aramiyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar 😂
Arasan da pek şansının olacağını zannetmiyorum zaten
nxjsjs beni bi gizli üyenin sözü mü yaralicak istediğini diyebilirsin seviyeni belli ediyorsun
Lan sen gizli üye değilsin de ne oldu daha profil fotoğrafın bile yok
abazaların yemi mi olayım saygısız😂 ve dümenden kültürlü kişi
Abazalar bile sana bakmaz.
Bende hiçbir erkoyu kendime layik görmüyorum🥰
We are cleannnn🤪🤪
Bence erko diyen biri zaten kendine kız erkek hiç arkadaş bulamaz
@490puanaldm tamam haber verirsinl
O zaman hiç bir kadına yaklaşma kendi kendine takıl bune kendini beğenmişlik ne okudun Allah aşkına sen
Bilkent Üniversitesi'nde %100 burslu uluslararası ilişkiler okudum. Eşit ağırlıkta ilk 400'e girdim. Sence yeter mi? Ayrıca ben zaten hiç bir kıza yaklaşmam. Kadınların peşinden koşacak kadar zavallı bir sünepe değilim. Onlar benim peşimden koşsun.
Ahahahah zavallısin
Böyle zavallılığa can kurban
Kanka Bilkent Üniversitesinde burslu okuman ya da boyunun 1.83olması kızların senin peşinden koşacağı anlamına gelmez doğanın kanunu bu avcı hep erkek olmuştur ha eğer yok ben kızlara gitmem kızlar bana gelsin kafasına girersen o iş zor. ki gelmiş olsalardı sana buraya yazmazdın saygılar bro
@yusuf33xx Öyle bir şey yok. Evet erkek avcıdır orası doğru ama kadınlar her zaman beğendikleri erkeğe ilk sinyali verir. Bana da çok sinyal veren etrafımda dolaşan kız oldu hatta bazı çok güzel kızlardan çıkma teklifi bile aldım ama hiçbirini kendime layık görmediğim için ya reddettim ya da kullanıp attım
Bende tam tersi kendimi hiçbir kıza layık görmüyorum incelim
Yazık sana
Gider nerde en dağınığı, paçozu varsa ona aşık olursun günün birinde büyük konuşma kardeşim
Hiçbir kadın beni öyle kolay kolay etkileyemez.
Ben de hiçbir erkeği layik görmüyorum ya
Olabilir. Ama ben üstün özelliklerimden dolayı beni kimse haketmediği için böyle düşünüyorum senin üstün özelliklerin var mı?
Var canım var ama sayamam üşendim
Pek inandırıcı gelmedi ama neyse
erkekler orada duruyo kuzum, koş onlara o zaman
Gay değilim ama istesem onu da yaparım
160 boyunda olduğuna o kadar eminim ki
1.83'üm ama sen herhalde erkekliği ve adamlığı boyla ölçen ilk gördüğü uzun boylu erkeğe veren ama kendisi 1.40 olan kezbanlardansın galiba
yok ama kendini sosyal medyada kanıtlamak zorunda hissedenlerin incel ezikler olduğunu biliyorum. onlardan birisin. üzülme ya, 160'a bakacak birini de bulursun
Ben kendimi gerçek hayatta da çok kanıtladım yavrum. 1.60 bence senin babanın boyu. Erkekliği boyla ölçen bir kaşarı adam yerine koyacak değilim
Böyle daha iyi
Bence de
keyfin bilir
Evet zaten bu devirde kadınlar çekilmez
Kibir
Yapraaaam😅
Ne oldu beğenmedin mi kardeşim
Başka bir şey dedim de kardeşim olarak çevirmiş site sen anladın ama onu
Yapraaaam
Hastir