Kupe kesinlikle takmamali
Yazin dahi olsa koltuk alti vs disinda tuylerini aldirmamali
Sevdigi kadina hesap ödetmemeli
Su an bu anlattigim gibi ve yakisikli arabasi olan bir erkek hayal ettim de zihnimde asik oldum dostar asikkk🥲🥲
Yazin dahi olsa koltuk alti vs disinda tuylerini aldirmamali
Sevdigi kadina hesap ödetmemeli
Su an bu anlattigim gibi ve yakisikli arabasi olan bir erkek hayal ettim de zihnimde asik oldum dostar asikkk🥲🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Küpe takıyorum , her dönem kıllarımi alırım gö+ dahil, essek gibi ödeyecek yeri gelirse , arabam yok, yakışıklı değilim
Niye ki
Al işte
Niye kupe takiyon niye killarini aliyon
Vurduruyom kanka tamam
Araba kızlarda kriter olmaya başlamış. Kreiteri araba olan kızlardan nefret etmeye başladım
Araban var mi
Olsa da böyle bir kıza bakmam
Nerden anliycan boyle olup olmadigini 😀
Ayrica benim icin kriter degil ya olursa cok havali bulurum sadece etkilenirim
Ben anlarım kızın bakışından konuşmasından belli olur. Sen altını çuvala koymazın herhalde
Kriter olmasa belirtme gereği duymazdın. Maddiyat bugün vardır yarın yoktur. Ha yoksa da yarın olma ihtimali var
Paragöz paçoza bak hele hesabı odeyecek arabalı erkek hayali kuruyor teallam yaratiyorsun takibet bari burnunu 🤦
Aşko şöyle 180 boyunda yakışıklı avukat olan birini bulsam şu piyasadan çekilecem
Avukatlar borc icinde calisir odersin sende destek olursun
Zengin avukat isterim ya da maddi durumu iyi olan
Senin maddi durum nasıl makarnayla beslenmeye devammı
Benim maddi durumum iyi babam sağ olsun yurt dışında çalışıyor doktor kendisi ama maddi durumum iyi diye de fakir bir erkeğe bakacak değilim babam bana böyle prensesler gibi bakarken elin oğlunun neyine bakayım tip yoksa para yoksa
Babanin parasi ayri sen ne yapabildin adamla evlendin batti diyelim ne yapacan ayrilip baska zengin kocami ariycan?
Babamın parası benim param sana ne oluyor ayrıca bende okumuş eğitimli kızım ama maaşları beğenmediğim için çalışmıyorum babam da sorun etmiyor. Yok batmayacak bir yolunu bulacak
çocuğumuz yoksa da boşanırım yapacak bir şey yok
İğrençsin bu hayatta bir halt basaramamiş calismaktan kendine bakmaktan acizsin bu kafayla inş cok yaşamazsin
Uf tm aşko işinize gelmeyince beddua ama unutma beddua sahibini bulur
Beddua değil dilek o 👍
Hayaller Paris hayatlar Bağdat
Zengin ve yakışıklı bulursun umarim
Daha çok ararsın yavrum
Akran olaydık…
Çok doğru