Diğer Çaya bisküvi banmayı bırakabildiniz mi? Işıkhızında Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Bakın yeminle sigarayı bıraktım şunu bırakamadım 😂Sever misiniz? Çaya bisküvi banmayı bırakabildiniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 529 cevap paylaştı. Merhaba,Hayır ne gerek var severim! 😅Az önce halleyin küçüklerini banmıştım! 😅 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Değişik arayışlar diyorsun 😂 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. Çay içmiyorum. Bisküvi de sevmiyorum ama zamanında çok yaptık 1 6 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Filtre kahveci geldi 😂 Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Buyrun benim 😀 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Çay içicez Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Ben içmem Yorumla Işıkhızında 1 yıl Rakı icicez 😂 Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Hemen 🤣 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 1 yıl Diğer konusunda 705 cevap paylaştı. Töbe de bırakılır mı 😀 ee kıstırmada yapıyonmu lokum 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Severisss 😂 Yorumla Yangınvar005 1 yıl Kessnlikleee Yorumla
god35 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl İkisini de bıraktım.Siz de yapabilirsiniz zira bir artısı yok size içiniz de ateş oluyor da siz görmüyorsunuz 1 0 Yorumla
--Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Annem bu puskevitleri saklıyor fakir pastası yapiyo 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Hiç sevmem cidden yumuşak bisküvi falan hiç benlik değil 😃 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Devlet bahçeli çaya buskuvi banmayi sever..Buskevit işi onun işi🤪😁 1 8 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ne zaman gömecekler onu 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende bir fotoğraf var mumyalamislar toptaktan çıkmış.. görmek ister misin? Yorumla Işıkhızında 1 yıl Yok 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Komik bişeyMelekler çağırıyor onu ey Ruh geldiysem 3 kere Puskevit de diyor😁😉 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Tamam at o zaman 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl aticaz mesaj mi geliyor sana sanki Yorumla Işıkhızında 1 yıl Yorum gelebiliyor sonuçta Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yorum geliyor resim atilmaz ki bu şekilde. dogru mu Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yok ya milli lezzet o 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Bi kültür meselesi Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ayrı ayrı yapıyorum artık.. 1 3 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ama öyle tadı çıkıyor mu ki Yorumla Tiryakinimtiryakinn 1 yıl Çayın tadını bozuyor.. Yorumla Işıkhızında 1 yıl Bardağı da batırıyor evet djjx Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% 1 yıl Ruhumuz fakir napalim 1 16 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Fakiriss Yorumla atomxyz 1 yıl Hem fakir hem vizyonsuz 🙃 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Sus sus j jcch Yorumla atomxyz 1 yıl Sustum ama susmak için makarna cay lazım 😂 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Makarna kalp 😂 Yorumla atomxyz 1 yıl Makarna ekmeği de unutmayalım Yorumla Işıkhızında 1 yıl Salçalı makarna pekii Yorumla atomxyz 1 yıl Asciligim çok iyidir her tür yemeğe tatlıya pasta borege varım Yorumla Işıkhızında 1 yıl Vuuuu Yorumla atomxyz 1 yıl Ne vuuu ne oldu Yorumla Işıkhızında 1 yıl İddialı Yorumla atomxyz 1 yıl Bazı nedenlerden dolayı aşçı şef olamıyorum yoksa en sevdiğim şeylerden biri mutfak Yorumla Işıkhızında 1 yıl Aa insan sevdiği işi yapmalı Yorumla atomxyz 1 yıl Ben yapamıyorum maalesef tat duygum çok az o yüzden prof alana geçemiyorum küçükken bazı talihsizlikler oldu Yorumla Işıkhızında 1 yıl Aa geçmiş olsun diyim, üzdü Yorumla atomxyz 1 yıl Öyle olmasa farklı olurdu belki ama kader nadiren biz istediğimiz zaman devreye girer Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. geçen köyde yapmıştım öyle çok güzel oluyor ya :) 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Koyde daha bi güzel 😃 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bir de sütle cicibebe💯 1 8 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Kiloooo Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Yerim kiloyu yaa. Yemek için spor yapıyoruz, havaya gitmesin o kadar spor😎 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Bana da zaten kilo yakışıyor 😂😂 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Yapmaaa, bunu yapma. Kadına kilo yakışmaz. Sen filtre kahve falan iç yaa. Açlığı bastırır:) Yorumla Işıkhızında 1 yıl Daha çok karnım kazınıyor 😂😂 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Kalk la o zaman bi kebap yiyek. Canımı çektirdin can u saatte😎 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Kadına kilo yakışıyor dersen ben ismarlıycam jfjfjx Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Kadına kilo yakışmıyor. Hem de hiç😀Mekanı belirlediğinde mesaj atarsın😂 Yorumla
Kupa_Kralı05 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Alkolü bıraktım bunu bırakamadım 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Alkol kırmızı cizgim 😂 Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl Ahahah Yorumla
blairathy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl çok yapmıyorum ama yaptığım zamanlar oluyor 2 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu keyif bırakılamaz 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben de bakıyorum 😂 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben bıraktım gerçekten 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çay sevmem 1 4 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Bebeğim ama olmaz ki Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Soğuk çay olsun bari şeftalilii veya karpuzlili Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ona püskivit banılmaz ki Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Denedin mi :D Yorumla
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Hiç sevmem... 1 5 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ay zevksiz Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Sigarayı nasıl bıraktın, tüyo versene 😂 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Oğlana söz verdim, gerekeni yaptık mecbur 😂 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Birisine söz vermek yetiyor yani : )) Yorumla Işıkhızında 1 yıl Çocuğuna söz veriyorsan elbette yetiyor 🫶 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bırakamadım😀 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Devamke 😂 Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 414 cevap paylaştı. diyetteyim yasak 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Bugün banmıştım🙂 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Merhaba,
Hayır ne gerek var severim! 😅
Az önce halleyin küçüklerini banmıştım! 😅
Değişik arayışlar diyorsun 😂
Çay içmiyorum. Bisküvi de sevmiyorum ama zamanında çok yaptık
Filtre kahveci geldi 😂
Buyrun benim 😀
Çay içicez
Ben içmem
Rakı icicez 😂
Hemen 🤣
Töbe de bırakılır mı 😀 ee kıstırmada yapıyonmu lokum
Severisss 😂
Kessnlikleee
İkisini de bıraktım.
Siz de yapabilirsiniz zira bir artısı yok size içiniz de ateş oluyor da siz görmüyorsunuz
Annem bu puskevitleri saklıyor fakir pastası yapiyo
Hiç sevmem cidden yumuşak bisküvi falan hiç benlik değil 😃
Devlet bahçeli çaya buskuvi banmayi sever..
Buskevit işi onun işi🤪😁
Ne zaman gömecekler onu 😂
Bende bir fotoğraf var mumyalamislar toptaktan çıkmış.. görmek ister misin?
Yok 😂
Komik bişey
Melekler çağırıyor onu ey Ruh geldiysem 3 kere Puskevit de diyor😁😉
Tamam at o zaman 😂
Nasıl aticaz mesaj mi geliyor sana sanki
Yorum gelebiliyor sonuçta
Yorum geliyor resim atilmaz ki bu şekilde. dogru mu
Yok ya milli lezzet o
Bi kültür meselesi
Ayrı ayrı yapıyorum artık..
Ama öyle tadı çıkıyor mu ki
Çayın tadını bozuyor..
Bardağı da batırıyor evet djjx
Ruhumuz fakir napalim
Fakiriss
Hem fakir hem vizyonsuz 🙃
Sus sus j jcch
Sustum ama susmak için makarna cay lazım 😂
Makarna kalp 😂
Makarna ekmeği de unutmayalım
Salçalı makarna pekii
Asciligim çok iyidir her tür yemeğe tatlıya pasta borege varım
Vuuuu
Ne vuuu ne oldu
İddialı
Bazı nedenlerden dolayı aşçı şef olamıyorum yoksa en sevdiğim şeylerden biri mutfak
Aa insan sevdiği işi yapmalı
Ben yapamıyorum maalesef tat duygum çok az o yüzden prof alana geçemiyorum küçükken bazı talihsizlikler oldu
Aa geçmiş olsun diyim, üzdü
Öyle olmasa farklı olurdu belki ama kader nadiren biz istediğimiz zaman devreye girer
geçen köyde yapmıştım öyle çok güzel oluyor ya :)
Koyde daha bi güzel 😃
Bir de sütle cicibebe💯
Kiloooo
Yerim kiloyu yaa. Yemek için spor yapıyoruz, havaya gitmesin o kadar spor😎
Bana da zaten kilo yakışıyor 😂😂
Yapmaaa, bunu yapma. Kadına kilo yakışmaz. Sen filtre kahve falan iç yaa. Açlığı bastırır:)
Daha çok karnım kazınıyor 😂😂
Kalk la o zaman bi kebap yiyek. Canımı çektirdin can u saatte😎
Kadına kilo yakışıyor dersen ben ismarlıycam jfjfjx
Kadına kilo yakışmıyor. Hem de hiç😀Mekanı belirlediğinde mesaj atarsın😂
Alkolü bıraktım bunu bırakamadım
Alkol kırmızı cizgim 😂
Ahahah
çok yapmıyorum ama yaptığım zamanlar oluyor
Bu keyif bırakılamaz
Hep yapar @Memoo00007
Ben de bakıyorum 😂
Ben bıraktım gerçekten