Diğer Duşta üstünüzü giyip mi çıkarsınız yoksa bornoz ya da havluyla çıkıp odanızda mı giyinirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Duşta giyinir misiniz yoksa odanızda mı giyinirsiniz? Güncellemeler1 yıl Duştan bornozla çıkıp direk odanıza mı gidiyorsunuz Duşta üstünüzü giyip mi çıkarsınız yoksa bornoz ya da havluyla çıkıp odanızda mı giyinirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_AkşαmyıƖdızı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evde kimse yoksa havluyu sarar çıkarım veya sarmam rahat takılırım ama ev dolu ise duşta giyinirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Giyinip oyle çıkıyorum bunlar nasıl sorular ya 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne var soruda Cevap sahibi 1 yıl Bir sey yok. Soran 1 yıl Terslemek için mi yorum yapıyorsunuz
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 471 cevap paylaştı. Bornoz her zaman 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kardeşin falan yok mu tek mi yaşıyosun Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl Tek kardeşim ve aile ile Yorumla Soran 1 yıl Bişey sorabilir miyim sana Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl Ne gibi bir şey Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Çok düşünüyor musun bu soruları 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yorum yazmak zorunda değilsiniz Yorumla eskilerdentuba 1 yıl Sende her gün aynı şeyi merak edip sorma Yorumla Soran 1 yıl Her gün mü abart sende Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Giyinir çıkarım ailemle yaşıyorum çünkü 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ailenle yaşamasaydın demek ki 🫣 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl misafirlikte değilsek odamızda tabii ki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Tek çocuk musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel tek çocuk olmak yaaa herşeyi istediğin gibi yapabilirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl eyw Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. odada giyinirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Havluyla 0 2 Yorumla Umut273273 1 yıl Hayal ettirdin neyse kalsın ajajjajajjakaa Yorumla Soran 1 yıl Tek çocuk musun Yorumla
derdimçoksudee Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Odada giyiniyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tek çocuk musun sen Yorumla derdimçoksudee 1 yıl Değilim Yorumla
ezgg33 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl odamda giyinirim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Tek çocuk musun Yorumla ezgg33 1 yıl kardesim var Yorumla Soran 1 yıl Kız erkek? Yorumla ezgg33 1 yıl sanane Yorumla Soran 1 yıl 👍👍👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evde kimse yoksa havluyu sarar çıkarım veya sarmam rahat takılırım ama ev dolu ise duşta giyinirim
Giyinip oyle çıkıyorum bunlar nasıl sorular ya
Ne var soruda
Bir sey yok.
Terslemek için mi yorum yapıyorsunuz
Bornoz her zaman
Kardeşin falan yok mu tek mi yaşıyosun
Tek kardeşim ve aile ile
Bişey sorabilir miyim sana
Ne gibi bir şey
Çok düşünüyor musun bu soruları
Yorum yazmak zorunda değilsiniz
Sende her gün aynı şeyi merak edip sorma