Az bir boy farkı falan olmuyor o sizin saçma sapan algılarınız 175 kız 185 erkekle olan boy farkını yeterli bulurken 165 kız 175 erkekle noy farkı az diyor halbuki ikisinde de aynı boy farkı aynı hesap
175 kizin tercihiyle benimkisi farkli cunku amg 175 kiz birkere 175 bir erkek olma ihtimali olmayacagi icin ve 185ten uzun erkekte cok okmadigi icin yeterli buluyor xd ayrica ben istersem175 ilede olabilirim ama 185 cocuk daha ceker. dd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yeter kızların %90 nından uzunsun beğenmeyen gitsin 2 metre bulsun 40 yaşından sonra da kamburlaşsın
Kambur halimiz bile sizden uzun olacak dayı Ahshahshshshsah
Bence normal hatta uzun. Zaten etrafımda olan erkekler genelde o boyda ya da daha kısa
gönül isterdi uzun olmak
M175 orta 178 ortanın bir tık üstü djjd
Siz sadece uzunlarla sevgili oluyorsunuz
sen kaçsın
164üm
:DÇ
Hayır gayet iyi ideal
:(
?
normal kısa değil bence
kısa değilsin dostum üzülme
sen kaçsn reis
187
aga be keske öyle olsak :D
neden dostum her boy güzeldir takılmayın bu kadar
Görünüş olarak iyi oluyor reis
minimum 185 olmalı erkek
kızda minimum 170
Ne kisasi be iyi gayet
Siz sadece uzunlarla sevgili oluyorsunuz
Hayır normal
zz
Kisa
sen kaçsın kral
163
Kral. d
163 kısasın bana kısa diyon aramzda 15cm var :D
163 kisa falan değil ortalama 15 santim boy farkinda yanyana gelinca cok olmuyor
oluyor gayet
Olmuyo ya 175 erkek basik gozukuyo real hayatta erkek knklaeimin boylari 175 ki bende zayif oldugum icin uzun kaliyorum yani olmuyo
biz de isterdik 185 olalım kanki
1.75 erkekten uzun olduğunu sanıyorsan ya gözlerin kör ya da akıl sağlığın bozuktur 10 15 cm gayet görülebilir fark
Uzun olduğumu sanmiyorum aq yanyana gelince cok az bir boy farki olusuyor zaten kızlarda uzun erkekleri boy farklari fazla oludugu icin seviyoruz. d
Az bir boy farkı falan olmuyor o sizin saçma sapan algılarınız 175 kız 185 erkekle olan boy farkını yeterli bulurken 165 kız 175 erkekle noy farkı az diyor halbuki ikisinde de aynı boy farkı aynı hesap
175 kizin tercihiyle benimkisi farkli cunku amg 175 kiz birkere 175 bir erkek olma ihtimali olmayacagi icin ve 185ten uzun erkekte cok okmadigi icin yeterli buluyor xd ayrica ben istersem175 ilede olabilirim ama 185 cocuk daha ceker. dd
Tek derdiniz uzun boylu biriyle olmak mk ne kadar ilkel canlilarsınız mk
Aq erkeklerin bizde fena ya boy istedigimiz icin mi ilkel oluyoruz erkelere kadin bile fark etmiyor güldürmeyin
Evet ilkelsiniz
Kes aw
İlkelsin
Yoo degilim
İlkel bir primatsın insanı özelliklerin gelişmemis
@111111_10 bir de 175 kas yapsa kurtarır diyordun mk ikiyüzlü boy sapığı seni
Bence kısa
sen kaçsn yeğen
1.92
kardesim az bana versene lo 5cm falan
Kral veremem valla benimde işime yarıyor ileride çok ekmeğini yiyeceğim
baban kaç boynda knka genetik mi?
Kral babam benden kısa 1.85 ama büyük dedem 2.10 Muş hem tipim hemde fiziğim ona çekmiş
Orta
:)
Orta boy
Orta
Yok iyi
Normal
Evet
yapmabeeeee
Ortalardasin