Niye öyle bir şey yaptı arkadaşım?

Bir kız arkadaşım var birde diğer kız arkadaşım var bugün yağmurda ıslandigi için sweatimi verdim utangaç biri zaten sporcu fiziği baya iyi neyse ustunu değiştirirken arkadaşım sonra diğer arkadaşım ustunu değiştiren arkadaşımın karnında iz gördü oha bidk bakayım diye tuttu açtı kızın karnını kız çok utandı indirdi geri sonra arkadaşım ısrarla açtı baktı uff bu ne dedi kasiğinin üstünde karnında ameliyat izi var ama derin bir iz arkadaşımda dokundu o ize baya derin dedi ama kız zaten çok utanıyor karnına baktım nefes alıp verisi bile utandığını gösteriyor biraz arkadaşım deli doludur dedim ki kanka vurayım deme bak ameliyat izi o dedim o da dedi ki kanka ben böyle yarım insana vurmam nefesi gider ölür falan dedi görmüyor musun ize bak dedi kız çok üzüldü başka yere baktı gururuna yediremedi ben anladım bende arkadaşıma baktım ters ters o gittikten sonra neden böyle bir şey yaptın dedim yarası çok ilgimi çekti seksi geldi dokunmak istedim dedi ama ne dediğinin farkında mısın yarım insana vurmam diyosun ne kadar gurur yaptı sessizce gitti gördün mü dedim çok yanlış yaptın dedim
Niye öyle bir şey yaptı arkadaşım?