Biraz kötüyüm yardımcı olur musunuz?

Öncelikle merhabalar iyi geceler dilerim ben bu soruda kendimi anlatmak istiyorum çok kötü hissediyorum gerçekten yardımcı olursanız sevinirim

İlk olarak kendimi tanıtmakla başlamak istiyorum
Adım Burak ve yaşım 18 maddi durumum yok hobilerim vs uzatmak istemiyorum bos yapıp canınızı sikmamada gerek yok hemen konuya girmek istiyorum ben depresyonda olduğumu hissediyorum hatta major depresif bile olabilirim bilmiyorum. Hayattan pek keyif almıyorum. Her daim çok kötü hissediyorum bu hissi tarif edemiyorum psikolojik kötu iste hayatım pek iyi geçmiyorda derslerde kötüyüm, iş olarak hiç bir isim yok üniversite desen 2 yıllık düşünüyorum belki olur olmazsa ailem çalıştıracaklarini söyledi de haklilarda zaten onların yerinde olsam bende öyle derdim konudan bağımsız olmiyim hiç bir hayat enerjim yok gelecek kaygılarım var dedigim gibi her ortamda kendimi kötü hissediyorum sanki ben olmamaliydim bu dünyada sanki layık değilmişim gibi felan hissediyorum 14 yasinda böyle oldum hatirladigim kadarıyla sevgilim beni aldattikdan sonra iste o dönemlerde çok kötüydüm zaten beni aldattığı için ilk basta depresyon zannettim ama aradan 4 yıl geçince bunun başka bir şey olduğunu düşünmeye başladım çok kötüyüm ailem ise bunun maneviyat eksikliğinden olduğunu düşünüyor onlara hayattan zevk alamıyorum dediğimde namazını kıl felan diyorlar sigara ve alkol içmeye başladım 3 yıl önce ve her gece içtiğim sigara sayısı artiyor bunun sebebi nedir sizin cevaplarinizla belki iyileştirebilirim kendimi sormak istediğiniz bir soru olursa cevapliyacagim

Bu arada yazdığımdan bir şey anlamadiysaniz özür dilerim kendimi pek ifade edemedim aklımda ne varsa onu yazıyım dedim
Biraz kötüyüm yardımcı olur musunuz?