Diğer Merhaba Cansu nasılsın arkadaşım olurmusun? berti1221 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ama üzüyorsunuz beni Güncellemeler1 yıl Nasıl siliniyor bu arkadaşlar Merhaba Cansu nasılsın arkadaşım olurmusun? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. olur evet 1 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Dayı bu nasıl bir yokluk, gazeteye de ilan verseydin. 1 0 Yorumla
niesamowite_życie Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl dhdhdhdh vah dayım yokluktan ne hallere düştün dnkdkdkxk 0 3 Yorumla berti1221 1 yıl Ama güzel oldu bak hepiniz yazdınız Yorumla niesamowite_życie 1 yıl ಠ_ʖಠ Yorumla berti1221 1 yıl Bak şimdi ne güzel insanlar tebessüm ediyor Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ya bi öğrenemedin gitti KS konu etiketini seç 0 6 Yorumla berti1221 1 yıl Öğretmiyorsunuz sadece eleştiriyorsunuz Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Cansu yapay zeka Cansu mu jdjs o zaman kızlar soruyor konu etiketinde sor Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Silinmez 2 gun sonra bağı kopar yaparsin Yorumla berti1221 1 yıl İnci inci imdadıma yetiştin teşekkür ederim iyi ki varsın Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Rica ederim Yorumla berti1221 1 yıl Seninle iyi anlaşırız inci Cansu yerine sen arkadaşım ol 😀😂😀 Yorumla
Hayat-Memat Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Merhaba şekerim iyyim Sen nassın 0 1 Yorumla berti1221 1 yıl Teşekkür ederim abi iyiyim
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kanka burasi mesaj kutusu değil hahahah 0 1 Yorumla berti1221 1 yıl Kanka xper kazanmak için çaktırma Yorumla
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yok olmaz 2 9 Yorumla Dyb_Mavs21 1 yıl Haha 😅 Yorumla berti1221 1 yıl Neden niye beni istemiyorsun Yorumla Munkesir 1 yıl Nickin cirkin Yorumla Dyb_Mavs21 1 yıl Mantıklı bak @Munkesir Yorumla berti1221 1 yıl Yapma ama ben yakışıklıyım sana söylüyorum sonra pişman olursun 😀 Yorumla Munkesir 1 yıl 40 yasında yakısıklı olsan ne olur cirkin olsan ne olur Yorumla Dyb_Mavs21 1 yıl Berti konuştukça batıyorsun Kız seni gömüyor hep Yorumla berti1221 1 yıl Sen yaşlanmıcaksın herhalde Yorumla Munkesir 1 yıl Maalesef Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çokmu yokluktasin 0 1 Yorumla berti1221 1 yıl Yok yok ne yapalım işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
olur evet
Dayı bu nasıl bir yokluk, gazeteye de ilan verseydin.
dhdhdhdh vah dayım yokluktan ne hallere düştün dnkdkdkxk
Ama güzel oldu bak hepiniz yazdınız
ಠ_ʖಠ
Bak şimdi ne güzel insanlar tebessüm ediyor
Ya bi öğrenemedin gitti KS konu etiketini seç
Öğretmiyorsunuz sadece eleştiriyorsunuz
Cansu yapay zeka Cansu mu jdjs o zaman kızlar soruyor konu etiketinde sor
Silinmez 2 gun sonra bağı kopar yaparsin
İnci inci imdadıma yetiştin teşekkür ederim iyi ki varsın
Rica ederim
Seninle iyi anlaşırız inci Cansu yerine sen arkadaşım ol 😀😂😀
Merhaba şekerim iyyim