Diğer Geceniz nasıl gececi kuşakları? Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Neden uyumadınız bakalım Güncellemeler1 yıl Allah ım manyak klavyeden ne çekiyorum ben bugün ne yazsam tersine yazıyor sanırım garizi var bana sjjjsj 😂 Geceniz nasıl gececi kuşakları? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. normal geçiyor 1 0 Yorumla
tahirkaya34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Yalnız , mutlaka bir bayan olması Lazım başka türlü zor 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. film izle twitterda takılmaca 0 0 Yorumla
cancan0703 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 624 cevap paylaştı. Yorucu işteyim senin nasıl gecen 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden uykumuz yok açık değil mi 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. enerjik geçiyor ve komşu rahat durmuyor ondan 0 0 Yorumla
MarcoDeGama Takip Et Xper 5 Yaş: 110 1 yıl O gece kuşağı değil de gece kuşları olmasın... 0 9 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Ay yeter şu klavye ne yazsam hep tersine yazıyor sonunda klavyeyi kıracağım Yorumla MarcoDeGama 1 yıl Düzeltmeyi pasif hale getir. Ancak geçen gün de kurban bayramı yazmıştın 😂 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Valla sinir oldum millete rezil etti beni sjjjsj 😂 yok kurbanı bayramı benim dalgınlığıma denk gelmişti bu sefer onun suçu yok Yorumla MarcoDeGama 1 yıl Aman niye rezil olacaksın ki ne olmuş yani Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Bilmem hep klavye kurbanı oluyorummm Yorumla MarcoDeGama 1 yıl Tek derdin bu olsun çünkü çözümü basit Yorumla Kimsesizxx28 1 yıl Tubaa , yazmayı mi unuttun be kanka bide klavyeye suc atiyosun ayip degil mi 😀😀 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl @Kimsesizxx28 sjjjsj 😂 yok valla onun suçu Yorumla Kimsesizxx28 1 yıl Ayarlar'dan kapat knka klavye mağduru olma artik 😀 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 330 cevap paylaştı. Gelmedi uykumuss 0 0 Yorumla
dmbllyasar Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 337 cevap paylaştı. Patlatmacaa 0 0 Yorumla
CT_____ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 534 cevap paylaştı. Bildigin gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
normal geçiyor
Yalnız , mutlaka bir bayan olması Lazım başka türlü zor
burada henüz gece olmadı
film izle twitterda takılmaca
Yorucu işteyim senin nasıl gecen
Neden uykumuz yok açık değil mi
enerjik geçiyor ve komşu rahat durmuyor ondan
Bilmem ona sormak lazım 😉
Akrabalar falan geldi buradalar şu an
O gece kuşağı değil de gece kuşları olmasın...
Ay yeter şu klavye ne yazsam hep tersine yazıyor sonunda klavyeyi kıracağım
Düzeltmeyi pasif hale getir. Ancak geçen gün de kurban bayramı yazmıştın 😂
Valla sinir oldum millete rezil etti beni sjjjsj 😂 yok kurbanı bayramı benim dalgınlığıma denk gelmişti bu sefer onun suçu yok
Aman niye rezil olacaksın ki ne olmuş yani
Bilmem hep klavye kurbanı oluyorummm
Tek derdin bu olsun çünkü çözümü basit
Tubaa , yazmayı mi unuttun be kanka bide klavyeye suc atiyosun ayip degil mi 😀😀
@Kimsesizxx28 sjjjsj 😂 yok valla onun suçu
Ayarlar'dan kapat knka klavye mağduru olma artik 😀
Çok iyi
fena değiil
Gelmedi uykumuss
Patlatmacaa
Çalışıyorum işteyim
Dertten uyumuyorum sen nasilsin