Ben 25 yaşındayım kendim kimseyi bulmadım zaten herkesle anlaşamıyorum kolay kolay e kiracıyız evimiz yok haliylede bize görücü gelmişti ailemde evleri ve barkları var iyi olsalar bize denk gelmezdi on kişi kabul ederdi diyolar yani bizim evimiz yok diye başkalarının bize görücü gelmeye hakkı yokmu bide biz gezen tozan bi aile değiliz işte çocuk iyi çıkmadı sonuçta zaten ben kabul etmedim çocuğun iyi olmadığını öğrenincede vazgeçtik ailesi istemeye devam etti yinede ama annem istemiyo konuştuğu var dedi geçiştirdi sonra babam gitmiş çocuğun babasının kahvesine babası iş yapıyor çocuk oturmuş babasının karşısında sigara içiyor böyle aman bırak kızım diyor sanki ben buldum çocuğu onun istedigi kendi dayısının torunu var o istiyordu onuda istemedim o o çocuğuda ben istemiyorum çünkü bana baskın bi erkek lazım biraz çocukta baskın değil zaten bişeyde hissedemiyorum sırf durumları iyi diyede ben gitmek istemiyorum akraba zaten katiyen istemiyorum napmak gerek kısmetime ben kendim bulmasamda iyi biri denk gelmezmi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bi kere o bahsettiklerinle olmaz zaten. O yüzden onları bi geride bırak artık. Sonra acele etme bu işlerde. Elbet biri çıkacak karşına kuzu 🌸
Hangi bahsettiklerim ile olmaz anlamadım
İki kişiden bahsetmişsin ya soruda, onları kast ettim.
Sana göre neden olmaz peki
İlki kötü çıktı diyosun. İkincisini sen istememişsin zaten. O yüzden olmaz. Geride bırak onları. Ayrıca baskın erkek istediğini de yazmışsın oraya. Ama acele etme bu konuda. Daha yaşın genç, geç kalmadın hiçbişeye merak erme. Önce kendini Bi toparla, zihnini toparla. Ne istediğin, ne istemediğin konusunda kesin olarak net ol. Sonra buna göre birini seçersin zaten 😊
Çok tanıdık geldi anlattığın olay seni çok iyi anlıyorum ben saldım sende sal bu saatten sonra bence kimse evlenemez
Öylemi dersin okuyup meslek sahibi olmak en iyisimi
Gerçi artık bu devirde okuyunca ne oluyosa
Aynen öyle okumaklada olmuyor insanlar değişti jenarasyon kötüleşti doğru dürüst insan yok artık kalmadi
Maalesef öyle bu devir çok kötü bi devir keşke bi an önce kıyamet kopsada kurtulsak
Keşke nerde o günler
aplacim evin kira olmasiyla ne alaka bilmiyorum ama istemedigin kanini isinmadigi birine asla gitme
Yani aileme göre bize görücü gelen insanları evleri var diye bizden önce on kişi kabul ederdi iyi biri olsalar ama kendin bul tanı et diyolar sanki çok kolaymış gibi düzgün birini bulmak artık
cumleni anlamadim ama kendin bulmak konusunda nerde oturdugunuza ne is yaptigina kimlerle ne siklikla gorustugune gore degisir.. ve evet kolay degil ama zor da degill neyi istedigini biliyorsan..
Aileme göre bana düzgün hayırlı birisi denk gelmez bundan bahsediyorum
Ne çalışıyorum nede çevrem var
Dışarı çıkıp gezmem bile ayda yılda bir
Anca
ablacim o zaman nasil bir cevre edineceksin nasil gorucu gelsin sana.. hadi gezme tozma ok ama
Bu şekilde sana uygun birini beklemek o kadar fazla şansa bağlı ki
Nasıl yani
erkekler işte bu zihinlerden evlenmek istemiyor artık!
bu kafalar evlendiğinde erkeğe neler yapar!!!
Anlamadım?
Erkekler uckuruna sahip çıksa sevip saysa kadınla arasında problem olmaz kaç yaşına gelmiş koskoca adamsın şu kafa yapımı değiştir azıcık size kuzum lazım böylesi sizi kesmez zaten
bi ömür kafayı ye diyom
ağla ağlaaaaaaaaa koca diye
hzuurevlerinee bak belki bulurusun
Sen kesin ya dulsun ya da hiç evlenmeden yasa bakacak olursak bunamissin huzur evine git sen dayı
Aranma burada boşuna sana bu saatten sonra kimse bakmaz çirkin bir seysindirde zaten
Sanane lannn a*k a*bazasi
hahahahhahahaha
kudurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bekle denk gelir elbet
Gelmiyorki kendi konuştuklarımda çürük bu görücü olanlarda yani zaten bende hiçbirini tanımayı konuşmayı kabulde etmedim
Hep anneleri geliyor çünkü oğlanların haberi bile yok belki
Valla kendi bulduğuna güvenme, siz hiç doğru tercih yapmazsiniz, mutlaka başınıza iş alirsiniz
Ne yönden benmi doğru tercih yapmam anlamadım
Ben yalnıs tercihler yapmadığım için konuştuklarimı küçük bir hatalarında bile bıraktım zaten
Yaptığım için* olucakti
Neler yaptin öyle
Kendi konuştuğum tipleri yalnıs kişiler oldukları için bıraktım
Sen Neden doğru tercih yapmazsınız dedin yani benimi kastediyorsun ailemimu
Senin bulduklarını dedim ya, kendin bulduklarında doğru olana şans vermezsin, seni üzecek olanları secersin
Secmedim ama bıraktım beni üzeni
4 yıldırda kimse yok
En baştan konusalim mi hepsini
çürükleri çok mu arıyon dfgfdg
Hiçte aramıyorum aslında
Evleri barkları olsada yetmiyormus demek çocuk sorunlu bı tipmis
Böyle birini adam etmek çok zor evlenmek çok zor hele benim gibi birisi için
Zaten çocuğu başında kabul etmemiştim annem bi konuş et dedi istememistim kendileri çok ısrarcıydı sonra çıktı ne olduğu hepten vazgeçti sonra annem bak dedim istemedim ama ne olduğu belli oldu
insnalar evlenmekten çok ilişki yaşama derdinler yaaa
Arama bence
Arayan eden yok kendileri çıkıyor böyle çıkıyor çıkıncasa
Akraba ben istemiyorum kendi bulduklarımda kötü bitti yani internetten bulup konuştuklarım
Hemen kanma
Zaten kimseye güvenemiyorum daha kimseyle de konuşmuyor
Konusmuyorum
Hm güvenin kırılmış
Kanmıyorumki hepsini bir sebepten ben bitirdim
Niye
Ya hataları oldu bıraktım
Ne gibi anlatmak istersen dinlerim kutum
Açık
Biri ortamci s*refsiz çıktı sadık çıkmadı hata yaptı yalan vs söyledi bıraktım barışmak istesede barışmadım diğerini bırakma sebebim başka oda bunun boşluğunda konuştuğum biriydi işte
Neydi ki
Ondan önce ayrıldığım çocuk iyiydi ama oda sanırım ailesi ben onlara gitmedim tanışmaya falan diye istemediler hep sen gidiyorsun demişler o gelmiyo vs saçma ysni
Aynen