Kısmetime hep çürük yumurtalar denk geliyor?

Ben 25 yaşındayım kendim kimseyi bulmadım zaten herkesle anlaşamıyorum kolay kolay e kiracıyız evimiz yok haliylede bize görücü gelmişti ailemde evleri ve barkları var iyi olsalar bize denk gelmezdi on kişi kabul ederdi diyolar yani bizim evimiz yok diye başkalarının bize görücü gelmeye hakkı yokmu bide biz gezen tozan bi aile değiliz işte çocuk iyi çıkmadı sonuçta zaten ben kabul etmedim çocuğun iyi olmadığını öğrenincede vazgeçtik ailesi istemeye devam etti yinede ama annem istemiyo konuştuğu var dedi geçiştirdi sonra babam gitmiş çocuğun babasının kahvesine babası iş yapıyor çocuk oturmuş babasının karşısında sigara içiyor böyle aman bırak kızım diyor sanki ben buldum çocuğu onun istedigi kendi dayısının torunu var o istiyordu onuda istemedim o o çocuğuda ben istemiyorum çünkü bana baskın bi erkek lazım biraz çocukta baskın değil zaten bişeyde hissedemiyorum sırf durumları iyi diyede ben gitmek istemiyorum akraba zaten katiyen istemiyorum napmak gerek kısmetime ben kendim bulmasamda iyi biri denk gelmezmi
Kısmetime hep çürük yumurtalar denk geliyor?