Diğer 5 kilo ne kadar sürede verilir? Tükendimçok2 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 67 buçuk kiloyum Güncellemeler1 yıl Boy 170 kg 67 buçuk 5 kilo ne kadar sürede verilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HopMarleey Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Selamlar,kiloyu ne kadar sürede vereceğin senin azmine ve vermek için oluşturduğun disiplinlere bağlı.başta yağ şeker kullanımını azaltıp su tüketimini artırmak bile hızlı kilo vermeni sağlayacaktır. Vücut yapısı ve özellikleri de hepsinden önemli. 0 0 Yorumla
BR0WNI Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl 2 ayda verirsin. Ekmeği kes tamamen, şekeri kes, haftada beş gün 45 dk hızlı yürü. Bol su iç. Çok acıkırsan meyveyle takviye et yemekten sonra. 0 3 Yorumla Tükendimçok2 1 yıl 62 dim önceden zaten Yorumla BR0WNI 1 yıl Boğazına sahip çıkıosun o zaman 😆 Yorumla Tükendimçok2 1 yıl Tamam cikiyorum istersem. veririm yemem Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Düzenli diyet ve sporla 1 ayda verebilirsin. Spor salonunda çalışıyorum yardımcı olabilirim istersen 0 0 Yorumla
Ballıkaymak__ Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Kişiden kişiye değişen bi durum bence kilo verme süresi bence iki ayda verilebilir 0 0 Yorumla
policeofficer35 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Boyun uzun kg normal verme 0 2 Yorumla Tükendimçok2 1 yıl Uzun ama göbeğim çıktı çok hafif sevmiyorum Yorumla policeofficer35 1 yıl Tükenme bir şey olmaz boyun iyi kg iyi Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kilon iyi karışma güzel fiziğe 0 2 Yorumla Tükendimçok2 1 yıl Hayır ben daha zayıf seviyorum Yorumla Paşazade02 1 yıl İyide ben zayıf sevmiyorum ne yapıcaz Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. İradeye bağlı birazda 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu senin azmine bağlı 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. düzenli spordüzenli beslenmedüzenli seks 0 0 Yorumla
black_knight_ Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 455 cevap paylaştı. Zaten yarısı ödemdir lo 0 2 Yorumla Tükendimçok2 1 yıl Nasıl yani Yorumla black_knight_ 1 yıl Hücrelerinin etrafında olan su taneleridir terleyince kardiyo yapınca hemen atarsın Yorumla
Vietro Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl 1-2 aya verirsin 0 2 Yorumla Tükendimçok2 1 yıl 1 buçuk ayda inşallah veririm yarın diyete basliyorum Yorumla Vietro 1 yıl Yaparsın Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 970 cevap paylaştı. Max. 2 ay 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. 3 haftada 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. 1 ay 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl boyun kaç 0 9 Yorumla Tükendimçok2 1 yıl 170 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet kilon bir tık fazla 62 63 olsan iyi olur 2 haftada verirsin birazdaha zorlarsan mayısa 60 gireblirsin Yorumla Tükendimçok2 1 yıl 60 istemiyorum önceden 62 falandim zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl peki 62 ol Yorumla Tükendimçok2 1 yıl Hani yaslilar baliketli seviyordu 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yaşlı? Yorumla Tükendimçok2 1 yıl 30 35 arası işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yaşlı mı oluyor hımmm... neyse tamam umarım istediğin kiloya en kısa sürede düşersin Yorumla Tükendimçok2 1 yıl Sağol abi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl şu an kaç kilosun 0 2 Yorumla Tükendimçok2 1 yıl 67 bucuk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Egzersiz yapar misin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Selamlar,
kiloyu ne kadar sürede vereceğin senin azmine ve vermek için oluşturduğun disiplinlere bağlı.
başta yağ şeker kullanımını azaltıp su tüketimini artırmak bile hızlı kilo vermeni sağlayacaktır. Vücut yapısı ve özellikleri de hepsinden önemli.
2 ayda verirsin. Ekmeği kes tamamen, şekeri kes, haftada beş gün 45 dk hızlı yürü. Bol su iç. Çok acıkırsan meyveyle takviye et yemekten sonra.
62 dim önceden zaten
Boğazına sahip çıkıosun o zaman 😆
Tamam cikiyorum istersem. veririm yemem
Düzenli diyet ve sporla 1 ayda verebilirsin. Spor salonunda çalışıyorum yardımcı olabilirim istersen
Kişiden kişiye değişen bi durum bence kilo verme süresi bence iki ayda verilebilir
Boyun uzun kg normal verme
Uzun ama göbeğim çıktı çok hafif sevmiyorum
Tükenme bir şey olmaz boyun iyi kg iyi
Kilon iyi karışma güzel fiziğe
Hayır ben daha zayıf seviyorum
İyide ben zayıf sevmiyorum ne yapıcaz
İradeye bağlı birazda
Bu senin azmine bağlı
düzenli spor
düzenli beslenme
düzenli seks
Zaten yarısı ödemdir lo
Nasıl yani
Hücrelerinin etrafında olan su taneleridir terleyince kardiyo yapınca hemen atarsın
1-2 aya verirsin
1 buçuk ayda inşallah veririm yarın diyete basliyorum
Yaparsın
Verme boş ver
Max. 2 ay
3 haftada
1 ay
1 ay.
boyun kaç
170
evet kilon bir tık fazla 62 63 olsan iyi olur 2 haftada verirsin birazdaha zorlarsan mayısa 60 gireblirsin
60 istemiyorum önceden 62 falandim zaten
peki 62 ol
Hani yaslilar baliketli seviyordu 🤣
yaşlı?
30 35 arası işte
yaşlı mı oluyor hımmm... neyse tamam umarım istediğin kiloya en kısa sürede düşersin
Sağol abi
Balıketli güzeldir aşırı büyük meme yoksa
20 günde
şu an kaç kilosun
67 bucuk
Egzersiz yapar misin?